The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

10 horloges onder de 150 euro

2 Mins read

Ben je op zoek naar een horloge, maar wil je er niet al te veel geld aan spenderen? Bekijk dan de horloges in dit artikeltje eens. Hier hebben wij 10 horloges onder de 150 euro uitgekozen, waarvan vijf voor dames en vijf voor heren. Wellicht staat hier jouw nieuwe horloge tussen.

10 horloges onder de 150 euro

Dames horloges

1. Regal
Het horlogemerk Regal heeft ontzettend veel mooie horloges in het assortiment zitten. Alle kleuren, klokken en bandjes zijn mogelijk, en dat voor een prijs die tussen de €29,99 en €59,99 ligt. Het unieke van de horloges van Regal is dat ieder horloge een bijpassend armbandje heeft, wat je er standaard bij krijgt. Dit maakt de look helemaal compleet.

2. Paul Valentine Sheashell
De horloges van Paul Valentine zijn prachtig en uniek. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten horloges, met ieder hun eigen kenmerken. Zo heb je prachtige horloges met seashell. Deze horloges zijn echte one-of-a-kinds, omdat ieder horloge met seashell nét iets anders is. Zo weet je zeker dat jouw horloge uniek is. De prijs ligt tussen de €129 en €149.

3. Rosefield
Ga je liever voor een klassiek en tijdloos uurwerk om je pols? Kies dan voor een horloge van het merk Rosefield. Deze horloges hebben bandjes die verwisseld kunnen worden, waarmee je dus binnen no-time een nieuw horloge hebt, door er simpelweg een ander bandje aan te doen. De prijs van deze klassiekers ligt tussen de €99 en €119.

4. CLUSE La Roche
CLUSE is een bekend merk als het gaat om horloges en heeft dan ook diverse collecties. Één daarvan is de La Roche serie. Deze serie kenmerkt zich door een wijzerplaat met marble-effect er in. Ook hierbij geldt dat ieder horloge nét iets anders is, waarbij je dus een echt uniek horloge hebt. De prijs van dit horloge staat op €129,95.

5. Fossil Riley
Dit model horloge van het merk Fossil is helemaal bezet met steentjes en diamantjes. Hiermee heb je dus een echte eyecatcher aan je pols. Het horloge heeft een prijs van €149.

Heren horloges

6. Sem Lewis Metropolitan Finchley Chronograph horloge
Dit model is een ware eyecather. In plaats van het geijkte zwart, bruin of zilver, is dit horloge helemaal blauw. Een mooie lederen blauwe band en een prachtig helderblauw uurwerk. Het horloge kost €64,95.

7. Tommy Hilfiger TH179
Dit herenhorloge is een echte klassieker. Een mooie, bruine, lederen band in combinatie met een helderwit uurwerk zorgt ervoor dat het horloge altijd kan; bij iedere outfit en voor elke gelegenheid. Je koopt hem nu met korting voor €106,40 op Brandfield.

8. Diesel Ms9 Chrono horloge
Dit horloge is echt bijzonder. Het gehele horloge is namelijk zwart. Een zwarte band, een zwart uurwerk, een zwarte kast en donkergrijze uur streepjes. Het horloge is hiermee tijdloos en past overal bij. De prijs: €95,60.

9. Guess W1172G2
Ook Guess mag natuurlijk niet ontbreken bij dit lijstje. In het assortiment zit een horloge met een prachtige blauw/groen gekleurde wijzerplaat. De kleur van de plaat is afhankelijk van de houding en lichtinval. Zo heb je dus ieder moment van de dag een ‘ander’ horloge. Zeker een aanrader voor mannen die geen keuze qua kleur kunnen maken. Het horloge kost €94,95.

10. Pulsar PT3607X1
En tenslotte een horloge van Pulsar. Dit horloge heeft een zilveren band, een zilveren kast en een hele mooie diepblauwe wijzerplaat, die er echt uitspringt tegen de zilveren kast. Een mooi sportief en tijdloos horloge voor €115.

Leestip -> De Batman Rolex
Leestip -> De Pepsi Rolex

Related posts
Business & Luxury #MNLK

Wat is eigenlijk het grootste horlogemerk te wereld?

1 Mins read
Wanneer mag een horlogemerk zich de grootste noemen? Natuurlijk kunnen we kijken naar de reputatie van een horlogemerk: hoe lang bestaan ze…