The Online Lifestyle Magazine 

Mind & Soul #MNLKSoul #MNLKSport & Lifestyle #MNLK

12 Habits That Changed My Life: ook Matt D’Avella blikt terug op een succesvol 2019

1 Mins read

Zowel WheezyWaiter als Matt D’Avella waren in 2019 hun eigen proefkonijnen. Om een beter, gezonder, sterker, wijzer en effectiever man te worden, hebben deze heren hun uiterste best gedaan met allerlei experimenten om hun gedrag ten goede te veranderen.

Matt D’Avella voerde in 2019 zelfs maar liefst 12 ‘habit-changing’ experimenten uit. In deze vlog blikt hij terug op zijn jaar en hoe deze uitprobeersels daadwerkelijk zijn leven hebben beïnvloed. Niet alle experimenten bleven echter hangen, sommige waren juist niet voor hem gemaakt. Het is mooi om in deze terugblik te zien welke experimenten Matt wel wisten te charmeren en hoe deze hem een beter man hebben gemaakt.

Lees ook: Matt D’Avella stoeit met diverse ochtendroutines om de optimale te vinden
Related posts
Mind & Soul #MNLKSoul #MNLK

Door tijdelijk geheel te stoppen met social media, kun je jouw gedrag met je smartphone voorgoed veranderen

1 Mins read
De smartphone is een dopamine-machine die afhankelijk is van zijn slaven. Je wil constant een lekker shotje en de telefoon geeft je…
Sport & Lifestyle #MNLK

The Happiness Fallacy: geluk najagen is een misvatting!

1 Mins read
Vele jaren was ik geobsedeerd met gelukkig zijn. The Persuit of Happiness was mijn grote focus, maar wat had ik het mis….
Business & Luxury #MNLK

Is een simpele checklist het ultieme 'systeem' voor je productiviteit?

1 Mins read
Wat is nou de ultieme werkwijze om een productief beest te worden dat elke dag maar kwalitatief werk blijft leveren? Welk systeem…