The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

2 populaire boeken voor mannen

1 Mins read

Boeken lezen is een bezigheid die al jarenlang bestaat. De ene persoon houdt er erg van en doet niets liever in zijn of haar vrije tijd, terwijl de andere persoon bijna geen boek aanraakt. Het lezen van boeken is goed voor je en het verbreedt in veel gevallen je kennis, maar ook je fantasie en je creativiteit. In sommige gevallen zijn mensen die boeken lezen zelfs een stuk positiever in het dagelijkse leven. Vaak weten mannen niet wat echt goede boeken zijn om te lezen. Daarom vindt je hieronder twee populaire boeken voor mannen.

2 populaire boeken voor de man

De man en het hout

De man en het hout is een boek dat gaat over bewerken, stoken, maar ook het bewaren van hout. Het boek kan gezien worden als een soort uitgebreide handleiding met betrekking tot alles qua hout. Het boek is geschreven door Lars Mytting, een van de populairste auteurs van boeken uit Scandinavië. Ook dit boek zelf is een van de populairste Scandinavische boeken dat er ooit is geweest.

As in de tas

As in de tas is een boek dat is geschreven door Jelle Brandt Corstius. De schrijver werd geïnspireerd doordat hij onder anderen iedere voorjaar een fietstocht met zijn vader maakte, waarbij er echter nooit een bestemming was. Er kwam een dag dat Corstius zijn vader overleed. Zo’n 2 maanden na het overlijden van zijn vader maakte Corstius zelf een fietstocht, waarbij hij 1.620 kilometer aflegde in 16 dagen. Gedurende de fietstocht had hij een deel van zijn vader zijn as bij zich.

Leestip -> Drie boeken die jij als man leuk gaat vindenBoeken over ondernemerschap en geld

Related posts
More #MNLK

Maak kennis met de boeken van Bear Grylls

2 Mins read
De wereldberoemde ‘extreme avonturier’ Bear Grylls had tot nu toe zijn levensverhaal niet verteld – nu wel. Goed verteld, knap, snel aldus…
More #MNLK

Drie boeken die jij als man leuk gaat vinden

1 Mins read
Lezen is iets wat door lang niet alle mensen als een prettige tijdsbesteding wordt gezien. Over het algemeen zijn mannen ook nog…
Business & Luxury #MNLKMind & Soul #MNLK

De 5 boeken die Bill Gates aanraadt om deze zomer te gaan lezen

1 Mins read
Naar verluid leest Bill Gates 50 boeken per jaar. Van alle boeken die hij onlangs gelezen heeft, beveelt hij er 5 aan…