The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

3 cadeaus voor iemand die altijd kind is gebleven

2 Mins read

We kennen allemaal wel die persoonlijkheden waar we met een tikje jaloezie naar kijken. Het zijn de mannen en vrouwen die niet ouder lijken te worden, of beter nog; Die niet volwassen lijken te worden. We hebben het hier namelijk niet over de mensen die door middel van botox en fillers zichzelf een jonger uiterlijk proberen aan te meten.

We hebben het over die personen die nog als een klein kind door het leven lijken te dartelen. Altijd vrolijk en opgewekt, vol verwondering kijkend naar de wereld. Er kleven ook wel nadelen aan, soms een tikje naïef en impulsief.

Toch zijn dit fijne personen om in je omgeving te hebben. Wij hopen dan ook van harte dat jij zo’n iemand in de omgeving hebt! Wat je iemand met zo’n zorgeloos en opgewekt karakter geeft op zijn verjaardag? Drie tips;

1.      De belevenis

Waar je een rustig en overwogen persoon blij maakt met een massage om even zijn gedachten te ordenen en tot rust te komen, maar je deze jarige juist blij met een belevenis vol avontuur.

Gelukkig zijn de opties hiervoor vandaag de dag zéér groot. Van skydiven, waterskiën tot een tegoedbon voor een pretpark. De personen die maar niet oud willen worden staan ongetwijfeld te springen om iets actiefs te ondernemen.

2.      De grap

Net als kinderen kunnen deze persoonlijkheden een leuke grap ongetwijfeld waarderen, een cadeau wat hierop inspeelt is dan ook altijd een succes. Het gaat dan ook vaak niet om de waarde van het cadeau maar juist om het effect. Er zijn zowel online als offline genoeg geestige zaken te bedenken om iemand mee te verrassen.

Een ballon laten bezorgen kan het eeuwige kind bijvoorbeeld nog altijd waarderen. En voor jou lekker eenvoudig, online zijn deze namelijk zo besteld.

3.      De surprise

Als er iemand geschikt is voor een surpriseparty, dan is het wel deze persoonlijkheid. Helemaal wanneer je dit ook nog eens combineert met een hilarisch thema, een activiteit of leuke plek. Gezien de spontane en impulsieve eigenschappen maakt het voor het jarige niet uit dat zijn planning overhoop wordt gehaald. En wat is er nu leuker dan een party voor iemand te organiseren die het ook echt waardeert!

Kortom, koester deze optimistische personen in je familie en vriendenkring en beloon ze op hun verjaardag voor hun fijne karakter. Natuurlijk heeft dit ook een keerzijde, maar in grote lijnen kunnen wij het eeuwige kind in iedereen toejuichen!

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook: Zo organiseer je een geslaagd verjaardagsfeest