The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

3 handige tips om er stijlvoller uit te zien

2 Mins read

Ben je niet tevreden met je garderobe? Of heb je eigenlijk alleen maar basic outfits in de kast hangen? Er zijn meer manieren om je te kleden dan de standaard spijkerbroek en t-shirt combinatie. En daarnaast kun je met kleine accenten of accessoires een outfit ook opleuken. We hebben een paar handige tips voor je samengesteld om je te helpen bij het creeeren van stijlvolle outfits!

Wat is je stijl?

Kijk eerst eens goed naar je huidige garderobe. Kijk eens in je kast en lades en vraag jezelf af waarom je de dingen draagt die je draagt. Als je eenmaal weet wat de beweegredenen achter je huidige garderobe zijn, kun je betere keuzes maken bij het samenstellen van nieuwe outfits. Als je bijvoorbeeld een bepaald shirt draagt omdat je het in een opwelling hebt gekocht, maar het niet echt bij je stijl past, kun je overwegen om het weg te doen. Als je een bepaald item draagt omdat het je een goed gevoel geeft, hou het dan! In je zoektocht naar nieuwe inspiratie kun je ook kijken op online forums en in online winkels. Het is altijd handig om een paar kwalitatieve basics in huis te halen. Denk aan de Girav coltruien of longfit lange mouwen T-shirts. Dit soort items in combinatie met een leuke jas en een goede broek zijn altijd goed!

De juiste kleuren

De meeste mannengarderobes bestaan uit neutrale tinten. Toch kan een beetje kleur ook zeker geen kwaad. Om erachter te komen welke kleuren flatterend voor je zijn, kun je een kleuranalyse laten doen. Als je eenmaal je kenmerkende kleuren hebt gevonden, is het tijd om er een garderobe omheen te bouwen. Veel mannen zijn bang om kleuren in hun outfits te verwerken omdat ze bang zijn er overdressed uit te zien. In plaats daarvan moet het een topprioriteit zijn om je zelfverzekerd en comfortabel te voelen in wat je draagt. Wil je langzaamaan experimenteren met kleuren? Dan kun je een kleurrijke das of een dasclip met een kleurrijk patroon toevoegen aan een outfit. Je kunt ook kiezen voor kleurrijke schoenen met een print, of combineer neutrale schoenen met kleurrijke sokken. 

Leer hoe je je het beste kunt kleden naar je lichaamstype

Als u kleren draagt die niet goed bij uw lichaamstype passen, zult u er nooit stijlvol uitzien. Dit is vooral belangrijk als u professioneel gekleed wilt gaan. Als u niet zeker weet welke stoffen en stijlen het beste bij uw lichaamstype passen, dan raden we je aan om hulp te vragen. Als je eenmaal hebt geleerd welke stijlen het beste bij jouw lichaamstype passen, dan is het ook veel gemakkelijker om daar een garderobe omheen te bouwen.

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook:

 

Related posts
More #MNLK

Eigen kleding verkopen? Houd rekening met deze onderdelen!

2 Mins read
Heb jij altijd al de droom gehad om een eigen kledinglijn te ontwerpen? Het kan heel leuk zijn om je eigen fantasie…
Sport & Lifestyle #MNLK

Sportief en modieus gekleed in Off-White

3 Mins read
Het is heerlijk om sportieve kleding te dragen, ook wanneer je niet aan het sporten bent. Het zit heel comfortabel, staat leuk…
More #MNLK

Welke kleding trends kunnen we verwachten in 2021? 

2 Mins read
Een nieuw jaar, een nieuwe kledingkast! Althans, dat is wat voor een grote groep mannen geldt. Hoe vaak vernieuw jij de kleding…