The Online Lifestyle Magazine 

Business & Luxury #MNLK

3 horloges onder de 500 euro voor mannen

1 Mins read

Horloges zijn erg populair. Veel mannen houden er dan ook van om een mooie horloge om de arm te dragen. Het is echter wel zo dat de meeste horloges behoorlijk aan de dure kant zijn, althans, de meeste horloges die erg geliefd zijn bij mannen. De prijzen kunnen makkelijk oplopen in de duizenden en in sommige gevallen zelfs in de te tienduizenden. Hieronder vindt je een lijst van mooie horloges voor mannen, onder de 500 euro.

Horloges voor mannen onder de 500 euro

Holger Dante Horloge

De Holger Dante Horloge is een luxe horloge die ook nog eens betaalbaar is. Over het algemeen kun je het horloge verkrijgen voor zo’n 200 euro. Deze variant heeft een opvallend Deens design. Het horloge sluit veilig door middel van een inzetsluiting en er is sprake van een opengewerkte wijzerplaat. Verder werkt het horloge automatisch mechanisch en zijn er geen batterijen nodig. Het horloge is voor het grootste deel zwart, maar heeft wat goudkleurige details.

Tommy Hilfiger Polshorloge 1710383

Deze horloge van het bekende merk Tommy Hilfiger is een strakke horloge met een mooi design. Hij is vrijwel helemaal zwart, er is enkel sprake van zilverkleurige cijfers en wijzers. Het horloge beschikt over een multifunctioneel uurwerk en is waterafstotend tot 5 bar. Gemiddeld is het horloge verkrijgbaar voor ongeveer 150 tot 200 euro.

Hugo Boss HB1513538 Horloge

Deze horloge van Hugo Boss is een behoorlijk populaire luxe horloge. Deze variant komt van de modellijn navigator en heeft een lichtblauwe kleur. De polsband is van edelstaal en het glas van mineraalglas. Het horloge is onder normale omstandigheden verkrijgbaar voor gemiddeld 350 tot 400 euro, maar met korting is deze regelmatig 250 euro. Het horloge beschikt onder andere over een chronograaf. Hugo Boss is verder wat betreft luxe herenhorloges ook een van de populairste merken, wat meespeelt in het feit dat deze horloge behoorlijk populair is onder de 500 euro.

Leestip -> Maak kennis met de Rolex Rainbow DaytonaDe Rolex Submariner is een horloge dat geboren is in 1953