The Online Lifestyle Magazine 

Cars & Tech #MNLK

3 manieren om jouw auto te financieren

2 Mins read

Een auto kan een grote investering zijn, en het is belangrijk na te denken op welke manier je dit gaat financieren. Het hangt hier ook af aan hoeveel waarde je hecht aan een dure auto, of dat je ook tevreden kan zijn met een oudere en wat goedkopere auto. Tegenwoordig zijn er veel verschillende methoden om jouw auto aan te schaffen. In deze blog hebben we de 3 meest voorkomende manieren waarop een auto wordt aangeschaft. Lees gauw verder en kom erachter welke methode het best voor jou kan werken!

In één keer afbetalen

Heb jij genoeg geld verdiend of genoeg geld gespaard, en wil je in één keer af zijn van jouw grote aankoop? Zo ja, dan is het een optie jouw nieuwe auto in één keer af te betalen. De meeste mensen zullen dit je ook aanraden, dit is makkelijk als je het je kan veroorloven want dan ben je in een keer van de kosten af. Hiernaast zit je ook niet vast aan contracten, zoals je dat hebt bij leasen. Na jouw aankoop ben je vrij om te doen wat je wilt met je auto.

Leasen

Door jouw auto te leasen wordt de aankoop niet gelijk afgerond, je betaalt je auto namelijk af in termijnen. In sommige gevallen kan dit een goede deal zijn, dan kan je soms goedkoper uit zijn dan bij een directe afbetaling. Een nadeel van leasen is dat je problemen kunt krijgen met zaken als een hypotheek, wanneer je het betalen van die termijnen niet kunt veroorloven. Wanneer je niet meer tevreden bent over de auto kan je in veel gevallen het contract kosteloos, en zonder enige problemen opzeggen.

Betalen met cryptocurrency

Het wordt steeds populairder, en bij meer dealers in Nederland is het mogelijk jouw nieuwe auto af te betalen door middel van crypto. Je bent in sommige gevallen zelfs goedkoper uit dan door te betalen in euro’s. Door te beginnen met cryptocurrencies, zoals Bitcoin kopen, kan bij een online aanbieder. Wij raden je aan een kijkje te nemen bij www.anycoindirect.eu. Zo kan je door middel van handelen op het goede moment wel jouw auto financieren! Het is zaak de koersen van jouw crypto goed in de gaten te houden. Online kan je veel inzicht opbouwen over de werking en trends rondom cryptocurrency. Voordat je begint is het belangrijk je goed in te lezen.

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook: