The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

3 Upgrades voor de tuin van een industrieel huis

2 Mins read

Heb je  een industriële woning en wil je een tuin creëren die deze stijl weerspiegelt? In dit artikel worden een aantal dingen toegelicht die je in je tuin kunt zetten om dit doel te bereiken.

Loungeset in hoekvorm

Een klassieke loungeset in hoek vorm zal wat karakter aan je huis toevoegen en het meer als je eigen huis laten voelen. Het is een geweldige plek voor allerlei soorten bijeenkomsten of gewoon voor een informeel gesprek met vrienden. Als je niet zeker weet waar je deze het beste kunt plaatsen, kun je door je tuin lopen en naar elke muur kijken. Je moet dit doen totdat je er een vindt die van nature de aandacht naar zich toe trekt en een interessant contrast vormt met zijn omgeving.

Een set tuinmeubelen

Een van de beste manieren om je tuin meer als thuis te laten voelen, is met een set tuinmeubelen. Een goede set tuinmeubelen kan gemaakt worden van gerecyclede materialen en gaat vele jaren mee. Tuinmeubelen moeten functioneel zijn, maar er ook goed uitzien. Het moet comfortabel en gebruiksvriendelijk zijn, zodat je er zoveel mogelijk van kunt genieten in je buitenruimte.

Vintage industriële buitenlampen

Een vintage industriële buitenlamp kan een geweldige manier zijn om karakter toe te voegen aan je huis. Ze zijn ook een geweldige manier om een ​​gezellige sfeer te creëren, daarom zijn ze zo’n geweldige aanvulling op je tuin. Het beste is dat ze op verschillende manieren kunnen worden gebruikt, bijvoorbeeld als veranda- of tuinverlichting.

Blootgestelde draad en metalen tuinbedden

Blootgestelde draad en metalen tuinbedden zijn een nieuwe draai aan de traditionele betonnen plantenbak. Ze kunnen in elke vorm en maat worden gemaakt en zijn extreem veelzijdig als het gaat om plaatsing. De blootgestelde draden op deze tuinbedden geven ze een industriële uitstraling en bieden ook ondersteuning voor de grond. Dit soort plantenbakken kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt, maar ze werken het beste in gebieden met matig zonlicht. Hoewel blootgestelde draden op het eerste gezicht intimiderend lijken, zijn ze eigenlijk vrij eenvoudig te onderhouden.

Buitenhaarden in industriële stijl

Wijs een centraal punt in je tuin aan. Je kunt een vuurplaats gebruiken om een ​​centraal punt in je tuin te creëren. Dit is ideaal als je ervoor wilt zorgen dat alle aandacht naar één bepaald deel van de tuin gaat. Zorg ervoor dat je over alle benodigde veiligheidsuitrusting beschikt, zoals een brandblusser in geval van nood. Op deze manier kun je zorgeloos rond het vuur zitten, zeker als er kinderen aanwezig zijn.

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook:

Related posts
More #MNLK

4 onderdelen voor een gesloten achtertuin!

2 Mins read
Jouw tuin is de perfecte plek om even tot rust te komen. Soms is het lekker om even geen last te hebben…
More #MNLK

De beste hulpmiddelen voor het bijhouden van je tuin

2 Mins read
Als je je tuin graag netjes bijhoudt, dan zijn hier veel verschillende hulpmiddelen voor te vinden op de markt. Je tuin is…
More #MNLK

Een echte mannenvakantie in de tuin

2 Mins read
Na maandenlang zwoegen op het werk, kijken we allemaal uit naar de vakantie. Helaas heeft corona redelijk veel roet in het eten…