The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

3 verschillende baardtrimmers

2 Mins read

Wil jij ook graag zo’n strakke baard als mannen in films en op tv? Dan heb je meer nodig dan alleen veel baardgroei. Zonder een goede baardtrimmer en baardtrim-skills zal je gezichtsbeharing er rommelig uit zien. De skills krijg je door middel van ervaring (YouTube-tutorials kijken kan zeker helpen), maar waar haal je nu die perfecte baardtrimmer vandaan? Wij helpen je graag aan wat goede ideeën door onze top drie hier voor jou neer te zetten!

3 baardtrimmers van verschillende merken

1. Philips baardtrimmer BT5515/15

Philips blijft onze nummer één als het aankomt op het trimmen van baarden. Dit model heeft een geweldig lift & trim systeem, waardoor je ieder haartje meeneemt. Daarnaast beschikt het over zelfslijpende RVS mesjes – wel zo makkelijk – en maar liefst 40 verstelbare lengtestanden! De BT5515/15 baardtrimmer van Philips komt met 2 opzetkammen, een standaard, een opbergetui en een detailtrimmer. Je baard is met de korte baardkam te trimmen van 0,4 tot 10 mm en de lange baardkam van 10 mm tot 20 mm. Hoewel deze trimmer niet onder de douche te gebruiken is, is het wel 100% waterdicht, zodat je het goed kunt reinigen.

2. Remington MB4045 Beard Kit Trimmer

Wat zo geweldig is aan deze kit van Remington is dat het je de beste prijs-kwaliteitverhouding biedt. Je krijgt namelijk niet enkel een baardtrimmer, maar ook een baardborstel en – schaar en een precisietrimmer, zodat jouw baard de strakste contouren heeft. De Remington MB4045 heeft 24 verstelbare standen.

De stoppelbaardkam is voor baarden van 1,5 mm tot 18 mm en de tweede kam is voor 20 mm tot 35 mm baarden. Het beschikt over zelfslijpende messen en het apparaat is zowel op de accu als aan het snoer te gebruiken. Je kunt de kop afspoelen onder de kraan, maar het is niet geschikt voor onder de douche.

3. Philips baardtrimmer BT9297/15

Philips verovert tevens de derde plaats met de BT9297/15 baardtrimmer. Dit innovatieve model is voor diegene die tot in detail hun baard willen afwerken. Het beschikt namelijk over een richtlaser die aangeeft vanaf waar je baard getrimd wordt. Op deze manier is het makkelijker om een symmetrische baard te creëren en goed voor de dag te komen.

Het komt met een baardkam en een detailkam, zodat je ieder hoekje netjes kunt trimmen. Deze Philips baardtrimmer heeft 17 verstelbare lengtestanden en is zowel draadloos als bedraad te gebruiken. Het heeft bovendien een leddisplay dat de ingestelde lengte en het batterijniveau aangeeft.

Leestip -> Het pompadour kapsel, ga stijlvol door het leven!
Leestip -> Waarom heb ik eigenlijk geen volle baard?