Gaming #MNLK

3 voordelen van een gamecard

2 Mins read

Heb jij een Playstation, Nintendo, Xbox of ander tof spelcomputer, dan heb je vast ook tal van spellen in huis. Vroeger haalde we al deze spellen nog in de winkel. Sommigen stonden zelfs al uren voor de deur wanneer dat nieuwe spel voor het eerst in de winkel werd verkocht. Je moest er snel bij zijn, want anders waren ze al allemaal weg. Tegenwoordig kan het allemaal veel makkelijker en sneller. Door middel van een gamecard kan jij online namelijk tal van spellen kopen. Een gamecard kan jij ook wel vergelijken met een tegoedbon. Je kan er naast spellen ook spelminuten en uitbreidingen mee kopen. Je kan bijvoorbeeld een online psn card kopen om de tofste spellen voor je nieuwe playstation aan te schaffen. Tal van voordelen dus. We lichten dan ook graag drie van deze belangrijkste voordelen toe.

Geen limiet met een gamecard

Het fijne aan een gamecard is dat je er oneindig mee kan blijven opwaarderen. Het heeft geen limiet. Je hoeft je dan ook geen zorgen te maken of je niet weer lang moet wachten voor die nieuwe aankoop van dat vette spel. Als je ervoor zorgt dat je altijd genoeg erop hebt staan, kun je altijd door blijven spelen.

Voor jou en iemand anders

Als iets een goed cadeau is, dan is het wel een tegoedbon. Het is altijd een veilig en zeker cadeau. Een cadeau waar iedereen vrolijk van wordt. Echter, moet je bij de aankoop van een cadeaubon van bijvoorbeeld een drogisterij maar het geluk hebben dat diegene daar behoefte aan heeft. Maar, weet jij dat iemand een spelcomputer heeft, dan is een gamecard als cadeau, altijd een goede. Zo hoef je je ook geen zorgen te maken over het feit of je misschien wel het verkeerde cadeau voor iemand koopt.

Creditcard of Paypal

Er zijn er maar weinig die er beschikking over hebben: een creditcard of paypal. Je herkent het vast wel wanneer je bijvoorbeeld een super tof kledingstuk in de winkelmand  hebt liggen, maar je bij aankoop alleen maar tussen deze twee opties kan kiezen. Gelukkig is dit bij computerspellen verleden tijd. Door de gamecard hoef je je geen zorgen meer te maken over andere betaalmethodes. Makkelijk, snel en veilig betalen. Zo kun je ook erg makkelijk online eshop tegoed kopen. Zo kan je snel weer nieuw tegoed kopen als dit onverwachts op blijkt te zijn.

Leestip -> Welke soorten netwerkkabels zijn er allemaal?Alvast enkele kerstcadeau ideetjes voor mannen!