The Online Lifestyle Magazine 

Cars & Tech #MNLK

3x populaire apps die iedereen kent

1 Mins read

Steeds meer mensen beschikken tegenwoordig over een smartphone. Een smartphone brengt diverse voordelen met zich mee, maar een van de grootste voordelen ten opzichten van oude telefoons is dat smartphones de mogelijkheid bieden applicaties te downloaden en te gebruiken. Een applicatie, ook wel een app genoemd kan gebruikt worden om bijvoorbeeld een spelletje te spelen, in contact te blijven met anderen of om bijvoorbeeld foto’s te bekijken of informatie te lezen. Hieronder vindt je 3 populaire apps.

3x populaire apps

WhatsApp

WhatsApp is al jarenlang een zeer populaire app. De app biedt de mogelijkheid gratis berichten te sturen aan vrienden, familie en anderen. Het enige wat je ervoor nodig hebt is internet. WhatsApp kost je overigens niet veel internet. Ook biedt de app mogelijkheden foto’s, video’s en bijvoorbeeld documenten te versturen. Tegenwoordig heb je in WhatsApp zelfs bel functies waarbij je met en zonder beeld kunt bellen.

Instagram

Instagram is wat betreft social media 1 van de populairste platformen. De app biedt de mogelijkheid anderen te volgen en zelf foto’s en video’s te plaatsen met teksten erbij. De foto’s en video’s die je zelf plaatst krijgen jouw volgers te zien. Die hebben de mogelijkheid aan te geven dat ze dit leuk vinden, of om een reactie te plaatsen. Talloze mensen hebben van Instagram ook hun baan gemaakt en zijn zogenaamde influencers.

TikTok

TikTok is een app die de laatste tijd enorm toeneemt wat betreft de populariteit. Het platform biedt de mogelijkheid korte filmpjes te plaatsen. Mensen plaatsen bijvoorbeeld vaak grappige filmpjes en bouwen op deze manier volgers op. TikTok is momenteel een van de snelst groeiende apps die er zijn. Het wordt door miljoenen mensen gebruikt en de hoeveelheid stijgt in zeer rap tempo. Ook op TikTok zijn er tegenwoordig steeds meer influencers die als het ware beroemd worden door middel van hun filmpjes.

Feedback: info@mnlk.nl

Related posts
More #MNLK

De meest populaire Instagram accounts van Nederland

5 Mins read
Bijna iedereen in Nederland die jonger is dan 30 jaar zit wel op Instagram. Het platform is reuze populair, doordat iedereen kan…
Cars & Tech #MNLK

Een storing met Instagram. Waar moet je kijken?

1 Mins read
Instagram is een bekende applicatie waarmee je al je foto’s met de wereld kan delen. Je krijgt er volgers op die graag…
More #MNLK

Check de nodige kiekjes van Sylvie Meis op Instagram

2 Mins read
Ze is alweer 42 lentes jong, Sylvie Françoise Meis, ooit bekend geworden als bescheiden actrice in Goede Tijden, Slechte Tijden en als…