The Online Lifestyle Magazine For Him

Relax & Travel #MNLK

4 films met The Rock

1 Mins read

Het zal je misschien verbazen, maar Dwayne “The Rock” Johnson was niet altijd de meest opleverende actiester ter wereld. Er was een tijd dat de pro-worstelaar die acteur werd, probeerde het hoofd boven water te houden door vervolg op slechte franchises te doen en de hoofdrol te spelen in rechtstreeks naar dvd-films. Kijken naar Johnson’s filmografie van de afgelopen 17 jaar is een bewijs van zijn harde werk. Van het spelen van de stoere kerel, en vooral bekend om zijn WWE-personage, tot een wereldwijde filmster.

Hier volgen 4 films van the Rock:

The Scorpion King

Johnson herhaalt zijn rol als The Scorpion King uit “The Mummy Returns” voor deze op zichzelf staande film. Hoewel het tijdens het openingsweekend nummer één scoorde aan de kassa, is de film zo vergeetbaar dat Johnson niet eens terugkwam voor het vervolg, dat werd herschikt en op dvd werd uitgebracht (een derde film ging ook rechtstreeks naar dvd).

Jumanji – The Next Level

Johnson komt uit het succesvolle origineel in 2017 en keert terug in een vervolg dat nog gekker is. En Johnson’s personage heeft deze keer een kleine twist, omdat hij Danny De Vito moet imiteren, die zijn game-avatar heeft overgenomen. Het is even wennen. Gelukkig zijn er ook enkele geweldige actiescènes.

Fast Five

Deze film duwde Johnson niet alleen op weg naar het hoogste niveau van supersterrendom waar hij momenteel van geniet, maar zijn casting gaf ook nieuw leven aan de “Fast and Furious” -franchise. De intimiderende kracht van Hobbs was het element dat de franchise nodig had om uit zijn malaise te komen. Maar ook, na een reeks rollen die tegen dat type ingingen, dook Johnson eerst in de hoofdrol naar een deel dat zich concentreerde op zijn sterke punten. Het publiek reageerde. De rest is geschiedenis.

Jumanji – Welcome to the Jungle uit 2017

De rol is alles wat Johnson wil overbrengen in een film. Hij speelt zijn harde reputatie, laat zien dat hij komedie kan doen en is kwetsbaar. Hij legt het hier allemaal vast en geeft een voorstelling met meerdere lagen die je tegen het einde niet graag ziet verdwijnen als de kinderen het Jumanji-spel verlaten.

Leestip -> Must see: The Social Dilemma5x grappige Jiskefet video’s

Related posts
Mind & Soul #MNLKSport & Lifestyle #MNLK

Aseel Soueid eet een dag lang het voedzame dieet van Dwayne 'The Rock' Johnson!

1 Mins read
Het imposante fysiek van Dwayne Johnson zouden we allemaal wel willen hebben. Het is ook voor hem niet zomaar aan komen waaien,…
Mind & Soul #MNLKSport & Lifestyle #MNLK

Dwayne “The Rock” Johnson legt uit hoe hij van zijn jetlag afkomt

1 Mins read
Real life superheld The Rock heeft een slimme praktische tip voor iedere man die vaak reist en dan last heeft van jetlag….
Sport & Lifestyle #MNLK

Alledaagse gozer trainde en at 30 dagen zoals Dwayne 'The Rock' Johnson

1 Mins read
Alledaagse gozer Isaiah was zijn slappe dadbod zat en besloot het radicaal aan te pakken. Hij besloot te gaan trainen én te…