The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

4 heerlijke en populaire parfums voor mannen

1 Mins read

Raak je in een parfumerie ook overladen door het enorme aanbod? Bovendien ruik je na het testen van een aantal geuren geen enkel verschil meer. Welke vond ik nu het lekkerst, die eerste, of nummer vijf? Een parfum vinden die bij je past is zo makkelijk nog niet. Hou je van fris en licht, of hou je meer van een warme en kruidige geur? Er bestaan een hoop parfums voor mannen, misschien kan dit artikel je helpen om een keus te maken. Vier parfums hebben we op een rij gezet.

4 parfums voor heren

Aqua di Parma

Colonia Eau de Cologne van Acqua di Parma is een ware klassieker. Hou je van een tijdloze mannengeur die niet ouderwets overkomt? Dan is dit de geur voor jou. De geur brengt jou en de mensen dichtbij je meteen in een mediterrane sfeer. Zoete sinaasappel, rozemarijn, salie, citroen, bergamot en Engelse lavendel zorgen voor een frisse maar toch kruidige mix.

Y- Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent staat al decennia bekend om zijn mannelijke geuren. Veel geuren van dit grote Franse modehuis staan bekend als klassiekers. Y is een zogenaamde fougere geur, een geur die fris maar tegelijk intens is. Een heerlijke geur die je het hele jaar zou kunnen dragen. Y is een geur voor de succesvolle man die alle uitdagingen in het leven durft aan te gaan.

Urban Hero- Jimmy Choo

Jimmy Choo is een relatief nieuw gezicht in de parfumerie wereld. Urban Hero is zijn tweede geur. Het parfum is aromatisch, warm en houtachtig en bedoeld voor de ware Urban Hero. Straatartiest Jules Dedet, ook wel bekend als L’Atlas, is het gezicht voor deze geur. Hij wordt door Jimmy Choo gezien als de belichaming van de moderne man.

Replica by the fireplace

Warme geuren zijn populair. Een ander voorbeeld van een heerlijke warme geur is Replica by the Fireplace. Deze geur is afkomstig van Maison Margiela’s. Een relatief onbekend merk die niet vaak gedragen wordt, de geur is echter heerlijk. Bovendien zit de geur in een werkelijk prachtige fles!

Een kerstcadeau is op deze manier zo gevonden!

Related posts
Business & Luxury #MNLK

Het duurste parfum ter wereld

1 Mins read
Clive Christian.”No.1 – Imperial Majesty Edition” is de naam van ’s werelds duurste parfum dat ongeveer 200.000 euro kost. In 2005 kwamen…