The Online Lifestyle Magazine 

Drinks & Food #MNLK

4 heerlijke restaurants op Terschelling

1 Mins read

Op culinair vlak is Terschelling een voortreffelijk waddeneiland. In een poging om de beste uit te kiezen, kun je alleen maar concluderen dat het een nek aan nek race is. Veel eetgelegenheden hebben charmes, pieken in iets uit, waardoor soms vergelijken niet mogelijk is. Desalniettemin een top 4 van de restaurants op Terschelling met de kennis dat smaken nou eenmaal verschillen.

Restaurant tips op Terschelling

Pura vida foodbar

Als het echt om goede kwaliteit eten gaat, zeker met een groep waarvan enkelen een dieet hebben, dan is Pura vida foodbar het bezoeken waard. Aldaar hebben een vegan, en mensen met een glutenvrij dieet, veel keus. Pura vida foodbar is een aanrader als je aan het einde van de vakantie de toeristenmenu’s beu begint te raken.

De ouwe smidte

De ouwe smidte is met niets te vergelijken. Andere restaurants op Terschelling hebben een andere menukaart. De ouwe smidte is een echt koffie- en theerestaurant. De reviews liegen er dan ook niet om dat het een prima zaak is. De ouwe smidte is een verassing op het gebied van de enorme keuze en goede kwaliteit.

El mundo

El mundo springt er op twee punten uit. Ten eerste de uiterst vriendelijke bediening, en ten tweede het is een tapasrestaurant met constant wisselende gerechten. El mundo is een restaurant wat je meerdere keren per week zou kunnen bezoeken, want iedere dag is het menu anders.

De bras

Een eiland ligt in zee. Het is daarom ook de plek om te eten wat er uit de zee komt. De bras is dan echt een aanrader, en dan vooral de schaaldieren zoals mossels, oesters, en kokkels. Ben je een goede eter dan kun je bij De bras ook grotere porties bestellen. De bediening is, zoals het hoort, op de achtergrond aanwezig. Mocht je geen liefhebber zijn van vis of andere producten uit de zee, dan zijn de spareribs een aanrader.

Leestip -> De meest bijzondere restaurants van NederlandDit zijn de drie duurste restaurants ter wereld