The Online Lifestyle Magazine 

Sport & Lifestyle #MNLK

4 winkels waar je sportkleding kunt kopen

1 Mins read

Sportkleding is erg populair en wordt zowel tijdens het sporten als in het dagelijkse leven veel gedragen door mensen. Tegenwoordig is sportkleding namelijk niet enkel bedoeld om echt gedurende het uitoefenen van een sport te dragen. Merken ontwikkelen ook steeds vaker sportieve kleding dat in de categorie sport lifestyle past en dagelijks wordt gedragen. Uiteraard wordt kleding dat echt voor tijdens het sporten is ook nog altijd veel verkocht. Hieronder vindt je 4 winkels waar je sportkleding kunt kopen.

4 sportkleding winkels

Actie Sport

Actie Sport is al jarenlang een erg populaire winkel voor sportkleding. De keuze is vaak erg ruim. Zo kun je in de Actie Sport filialen schoenen, broekjes en shirtjes vinden voor tijdens het voetballen, zowel in de zaal als op het veld, maar daarnaast kun je ook sportkleding vinden voor bij het hardlopen, basketballen of bijvoorbeeld zwemmen. Ook sportkleding voor in het dagelijkse leven is er in grote hoeveelheid.

JD Sports

JD Sports is een winkel die de laatste jaren in Nederland erg populair is geworden. De winkels zijn vaak erg uitgebreid en verkopen allerlei soorten sportkleding. Van shirtjes tot aan truien en hoodies en van broeken tot aan sportieve jassen. Grote sportmerken worden in ruime hoeveelheid aangeboden.

Foot Locker

Foot Locker heeft winkels in bijna 30 landen over de wereld. De winkel staat met name bekend om de sportschoenen die er worden verkocht, maar ook het aanbod in andere sportkleding neemt toe. Zo worden er bijvoorbeeld ook veel trainingspakken verkocht van diverse voetbalclubs over de hele wereld. Ook sportieve kleding zoals broekjes, shirtjes en truien ontbreken vaak niet in de Foot Locker filialen.

Perry Sport

Perry Sport is van oorsprong een Brits bedrijf. In Nederland heeft het bedrijf inmiddels zeker 41 filialen. De winkels van Perry Sport zijn erg populair en er worden allerlei sportkleren verkocht. Zowel kleding dat tijdens de sporten gebruikt kan worden als sportieve lifestyle kleding.

Feedback: info@mnlk.nl