5 champagnes onder de €100,-

Champagnes onder de 100 euro
Stanislav Samoylik / Shutterstock.com

Heb je iets te vieren waarbij een goed fles Champagne op zijn plek is? Kies dan eens voor iets meer dan een supermarkt Champagne. Wanneer je een goede Champagne drinkt zul je merken dat de drank meer is dan een bubbelend symbool om een kurk mee te laten knallen. Het kan maar zo zijn dat je de fles op meerdere gelegenheden gaat gebruiken. Gewoon omdat hij zo lekker is. In dit artikel kom je meer te weten over 5 verschillende champagnes die onder de 100 euro kosten.

5 champagnes onder de €100,-

Oudinot Brut

Voor maar twee tientjes koop je deze Champagne, die veel beter is dan wat je in een supermarkt kunt kopen. De Champagne is een mix van Pinot Noir en Chardonnay druiven. Hieraan is een beetje likeur toegevoegd.

Piper Heidsieck Demi-Sec

Hou je van een frisse en lichtzoete Champagne? Dan is dit de keus voor jou! Voor ongeveer €30,- heb je aan deze fles een geweldige Champagne die heel goed past bij de zoete lekkernijen van oud en nieuw.

Moët & Chandon Brut Impérial

Dit merk staat alom bekend als een goed maar betaalbaar Champagnemerk. De Brut is geschikt voor mensen die houden van een droge smaak Champagne. Al die zoete Champagnes niets voor jou? Deze is heerlijk fris!

Moët & Chandon
Stanislav Samoylik / Shutterstock.com

Charles Heidsieck Brut Réserve NV

Charles Hiedsieck Brut Réserve NV is een Champagne die jaren op rij werd gekozen als de beste non-vintage Champagne. Voor slechts €50,- heb je een Champagne die regelmatig hoge ogen gooit tijdens proeverijen. Dit is simpelweg een hele goede Champagne.

Veuve Clicquot Brut Vintage 2004

De duurste fles uit ons overzicht kost €75,-, maar dat is nog ruim onder de €100,-! Voor dat bedrag krijg je wel een vintage Champagne uit het uitstekende oogstjaar 2004. Een vintage Champagne mag deze naam dragen wanneer de druiven die gebruikt worden voor de Champagne, uit één bepaald jaar afkomstig zijn. Een heerlijke, volle Champagne die gemaakt is van Pinot Noir druiven. Met deze Champagne kan je van iedere gelegenheid een feest maken!

-> Bekijk hier de duurste champagnes
-> De duurste koffie ter wereld