More #MNLK

5 keukenspullen die niet mogen ontbreken in je nieuwe keuken

2 Mins read

Als je net bent verhuisd of een nieuwe keuken hebt laten bouwen, is de kans groot dat je nog geen keukenspullen hebt om te koken. Als je niet goed weet wat je allemaal nodig hebt, is het lastig om de juiste spullen te kopen. Daarom vertellen wij in dit artikel welke 5 keukenspullen

Soorten keukenspullen

Wanneer je keukenspullen moet kopen voor je nieuwe keuken, zijn er veel verschillende soorten waaruit je kiest. Het is niet alleen belangrijk om te kijken naar welke spullen je nodig hebt om mee te koken, maar of het ook stijl is bij het ontwerp van je keuken. Heb je bijvoorbeeld een rode keuken, dan match het niet helemaal als je hier een tegengestelde kleur keukenspullen bij kiest. Hieronder vind je verschillende keukenartikelen die je aanschaft voor je nieuwe keuken.

1.    Een messenset

Een goede messenset is een belangrijk onderdeel in elke keuken. Een goed mes maakt het koken namelijk gemakkelijker en zorgt ervoor dat je ingrediënten netjes en professioneel snijdt. Investeer in een setje messen van goede kwaliteit en zorg ervoor dat je ze regelmatig slijpt en onderhoudt, zodat je er lang van geniet.

2.    Een staafmixer met hakmolen

Een staafmixer is een apparaat wat ideaal is als je vaak kookt. Met een staafmixer pureer je gerechten. Bij de meeste staafmixers krijg je ook een hakmolen. Hiermee hak je ingrediënten, fijn of grof op een snelle manier. Denk aan uien of wortels, waardoor je niet lang me je mes in handen hoeft te staan.

3.    Pannen

Investeer ook in pannen van goede kwaliteit. Goede kookpannen, zoals een keramische pan, hebben een gelijkmatige warmteverdeling, waardoor ze de ingrediënten optimaal kunnen bereiden. Daarnaast ook belangrijk om te kiezen voor pannen met de juiste grootte en inhoud. Kies bijvoorbeeld voor een wokpan keramisch als je graag wokgerechten maakt en niet voor een hapjespan. Zo zorg je ervoor dat je de gerechten op de best mogelijke manier klaarmaakt.

4.    Een blender

Ben je iemand die graag smoothies drinkt of soepen maakt? Schaf dan zeker ook een blender aan. Met een blender maak je snel en gemakkelijk smoothies, shakes en soepen. Kies voor een blender met voldoende vermogen en een stevige glazen kan. Zo weet je zeker dat de blender alles goed blend en niet snel kapot gaat.

5.    Een grillpan

Een grillpan is voor iedere kok een goede aanwinst. Met een grillpan geef je jouw groenten, vis of vlees een mooie, goudbruine structuur én die heerlijke gegrilde smaak. Wanneer je een grote grillpan kiest, ben je sneller klaar omdat je hier meerdere producten tegelijk op kunt leggen.

Wanneer je een nieuwe keuken hebt, mogen de artikelen uit deze blog zeker niet ontbreken.

Feedback: info@mnlk.nl