The Online Lifestyle Magazine For Him

More #MNLK

5 kledingtips voor mannen met een buik(je)

1 Mins read

Niet iedere man heeft een afgetraind en fit lichaam. Dit zorgt voor de nodige frustraties, vooral wanneer je het gevoel hebt dat jouw kleding je niet bepaald afslankt. Gelukkig zijn er veel tips die je kunt opvolgen om er op je best uit te zien, zelfs met een buik(je).

Kies de juiste maat

Een handige tip voor wie het nog niet wist: kies de juiste maat wanneer je nieuwe kleding haalt. Vooral wanneer je een buikje hebt die je het liefst wilt camoufleren. Kies dus voor iets wijdere kleding, waarbij je buik zo min mogelijk opvalt. Vermijd strakke kleding. Verder zit het ook gewoon fijn wanneer je de juiste maat aanhebt en zul je beter in je vel zitten.

Draag verschillende lagen

Misschien geen handige tip voor de zomer, maar voor de rest van de seizoenen zou je zeker met laagjes kunnen werken. Het zwakt namelijk de aandacht van je buikje af en tegelijkertijd geef je je outfit een upgrade. Draag bijvoorbeeld een overhemd over je effen shirt, of kies voor een spijkerjas. Het is een makkelijke tip met een groot effect.

Kledingtips mannen buik

Kies voor donkere kleuren

Een veelgehoord fenomeen is dat donkere kleding je lichaam afkleedt. Kies dus voor donkere kleuren. Denk aan zwart, donkerblauw, donkergroen of grijs. Deze kleuren laten je slanker ogen, waardoor je je zekerder zult voelen. Let wel goed op welke stof je draagt: een katoenen shirt zal je dunner laten lijken dan een wollen trui.

Vermijd horizontale strepen

Hoe gek het ook klinkt: horizontale strepen laten je dikker lijken, terwijl verticale strepen je slanker en langer laten lijken. Dit zijn associaties die ons brein maakt, dus je kan er maar beter je voordeel uit halen. Mocht je dus een gestreept shirt willen hebben, kies dan voor verticale strepen.

Draag accessoires

Door accessoires te dragen zal de aandacht van je buikje worden afgeleid. Kies voor een mooie riem, een blinkend horloge of een modieuze bril. Zo heeft jouw outfit een upgrade en lijk je tegelijkertijd wat slanker.

Related posts
More #MNLK

Huychman: embrace the dark and own the light

2 Mins read
Maak kennis met Nederlands nieuwste modemerk. Huychman is er speciaal voor de persoon die ambitieus in het leven staat en er alles…
More #MNLK

Stijlvol kleden in de winter? Tips & trends

1 Mins read
De winterperiode is niet direct dé tijd van het jaar waarin mensen aandacht besteden aan hun performance en kleding. Veel mensen kleden…
More #MNLK

Let the Björn Borg Summer Sale begin!

1 Mins read
Wie Björn Borg zegt denk natuurlijk meteen aan de succesvolle tennisser die aan het einde van de jaren 70 de titel van…