More #MNLK

5 nachtcrèmes voor ieder huidtype

1 Mins read

Even lekker smeren en je gezichtshuid verwennen voor de nacht. Er is niets zo fijn als je weet dat de nachtcrème die je gebruikt gewoon altijd goed is. Heb je veel make-up gebruikt, te lang in de zon gezeten, geïrriteerde plekjes of een vermoeide blik, een specifieke crème om huidproblemen aan te pakken is echt niet altijd nodig. Koop gewoon een goede nachtcrème die geschikt is voor man, vrouw en kind. Een crème die je altijd kunt gebruiken en die je huid goed verzorgt.

Nachtcrèmes voor ieder huidtype

1. Olaz Total Effects 7-in-1 nachtcréme

Een voordelige keuze voor een goede nachtcrème die in alle drogisterijen te vinden is. Een populair product dat veel wordt gebruikt door zowel mannen als vrouwen.

2. Zarqa Nachtcrème Nutritive

Een hele rijke nachtcrème met veel voedende bestanddelen zoals shea butter en vitamine E. Herstelt en hydrateert de huid. Met mineralen uit de Dode Zee.

3. Biodermal P-CL-E crème

Een bijzondere alles-in-een-crème boordevol zuivere werkzame bestanddelen. Herstelt en beschermd de huid. Prima te gebruiken als nacht- of dagcrème, maar ook geschikt als redder in nood bij schrale plekjes.

4. Embryolisse Lait-Creme Concentre

De witte tube met blauwe opdruk is inmiddels algemeen bekend en wordt niet alleen gebruikt als dag- of nachtcrème, maar ook als primer onder make-up vanwege de beschermende bestanddelen. Een populair product dat is ontwikkeld door een dermatoloog uit Frankrijk.

5. Dermalogica Sound Sleep Cocoon

De samenstelling van deze nachtcrème zorgt ervoor dat actieve ingrediënten gemakkelijk worden opgenomen zodat de huid optimaal kan herstellen. Het resultaat is een zichtbaar stralende en glanzende huid.

Nachtcrèmes zijn te koop in veel verschillende prijsklassen. Ben je op zoek naar een goede nachtcrème, kijk dan eerst naar de producten die je al met veel plezier gebruikt. Kijk naar het merk en lees op de verpakking welke ingrediënten er precies inzitten. Op deze manier leer je welke producten en ingrediënten een positieve invloed hebben op je huid.

YouTube video
YouTube video
YouTube video

Leestip -> Ook verslaafd aan koolhydraten? Dit handige overzicht brengt de balans terug in het gevecht!

Feedback: info@mnlk.nl