The Online Lifestyle Magazine 

Relax & Travel #MNLK

5 Netflix documentaires die je gezien moet hebben

2 Mins read

Netflix is sinds de uitbraak van het corona-virus alleen maar groter geworden, wat wel eens gunstig zou kunnen zijn voor voor ons als kijker. De streamingdienst heeft nu natuurlijk nog meer redenen en vooral nog meer geld om ons mooie dingen voor te schotelen. Netflix brengt ons uiteraard dikke films en series, maar ook qua documentaires zit het wel goed. Deze 5 documentaires op Netflix moet je gewoon gezien hebben. Ze zijn steengoed gemaakt, vermakelijk van begin tot eind en je steekt er nog wat van op ook. Check het hieronder!

Netflix documentaires

Our Planet

Of je nou houdt van de natuur of niet, legende David Attenborough is altijd goed. En Our Planet is een van de indrukwekkendste natuurdocumentaires ooit. Prachtige beelden, dieren die je nog nooit hebt gezien en meer, en daar dan de stem van Attenborough overheen. Beentjes omhoog en lekker genieten.

Formula 1: Drive To Survive

Er komen op Netflix de laatste tijd steeds meer sportdocumentaires online. Het is lastig kiezen welke nou het allerbeste zijn, maar we hebben er toch een aantal uit kunnen pikken. Deze docu volgt de Formule 1 op de voet, toevallig ongeveer vanaf het moment dat Max Verstappen daaraan meedoet. Na het kijken van deze docu weet je alle ins en outs over deze sport en het wereldje eromheen. Ondertussen kun je ook nog genieten van Max die over de banen scheurt.

The Game Changers

Fitness en voeding zijn natuurlijk belangrijk voor ons, en daarom is deze docu zeker het bekijken waard. Want hoewel sommigen zeggen dat een plantaardig dieet niet voor mannen zou zijn, kan het wel degelijk voordelen hebben en The Game Changers bewijst dat. En dan moet je niet denken aan slimme mannen die je vertellen waarom het dan precies goed is, maar aan mannen als Arnold Schwarzenegger, Lewis Hamilton en Novak Djokovic. Juist ja, een paar van de allergrootste sportmannen op aarde. Benieuwd naar het effect van vlees op jouw lichaam? Check dan deze docu.

Conversation with a killer: Ted Bundy tapes

Netflix brengt de laatste jaren meer ijzersterke documentaires uit over seriemoordenaars. Dit is er daar een van. Deze vierdelige docu gaat over Ted Bundy, die de doodstraf kreeg voor drie moorden in de jaren zeventig. Men verdenkt hem echter nog van honderden moorden meer. Hier zie je Bundy in zijn laatste dagen en krijg je een indrukwekkend beeld van de man.

The Last Dance

De laatste in onze lijst, en wederom een sportdocumentaire. Volgens velen is dit namelijk de beste sport docu ooit. The Last Dance gaat over Michael Jordan en de Chicago Bulls. Een heerlijk inkijkje bij de Bulls, die destijds de successen aan elkaar regen. En naar het fenomeen Michael Jordan kun je ook blijven kijken, wat een sportman!

Te voor de hand liggend om uitgebreid te behandelen, maar we moeten hem toch even noemen; Tiger King. Uiteraard is deze documentaire over ‘Joe Exotic’ ook absoluut het bekijken waard.

Leestip -> Deze serie is de duurste die Netflix ooit maakte & De top 5 Netflix films en series samengesteld door de redactie van MNLK

Related posts
Mind & Soul #MNLKSport & Lifestyle #MNLK

The Game Changers: vanaf vandaag kun je deze inspirerende documentaire bekijken!

1 Mins read
De documentaire ‘The Game Changers’ wil een revolutie teweeg brengen dat we geen dierlijk voedsel meer hoeven te eten om op hoog…