Drinks & Food #MNLK

5 redenen waarom maca zo populair is onder mannen

3 Mins read

Maca wortel is een plantaardig, cafeïnevrij superfood is dat je algehele welzijn en vitaliteit kan ondersteunen. Maca is de laatste jaren een populair ingrediënt geworden in de meeste supplementen voor mannelijke verbetering en spieropbouw. Dit veelzijdige kruid stelt je in staat om met dagelijkse stressfactoren om te gaan, zodat je elke dag je beste versie kunt zijn en ten volle van het leven kunt genieten. Bovendien is het veilig en vertrouwd door miljoenen mannen over de wereld! Ontdek waarom:

Maca is zeer voedzaam

Maca wortel is een krachtpatser aan belangrijke voedingsstoffen. Dit adaptogene kruid bevat essentiële macro- en micronutriënten samen met gunstige plantaardige stoffen om je fitte en actieve levensstijl te stimuleren. Maca wortel is daarnaast ook nog een uitstekende bron van vitamines en mineralen zoals vitamine C, zink, calcium, ijzer en koper.

Het bevat acht essentiële aminozuren, samen met de kracht van fytonutriënten. Al deze eigenschappen maken Macawortel tot een superfood dat je moet hebben als man die spieren op wilt bouwen. Het staat ook bekend als een gewaardeerd afrodisiacum en helpt de mannelijke prestaties te optimaliseren.

YouTube video

Libido booster

Het grootste voordeel van maca-wortel is het vermogen om het libido te stimuleren. Maca wordt door veel mannen gebruikt als libido booster en er is dan ook enig wetenschappelijk bewijs om deze bewering te ondersteunen. Uit een onderzoek uit 2002 bleek bijvoorbeeld dat mannen die dagelijks 1,5 tot 3 gram maca-extract kregen toegediend, een positief verschil in libido ervoeren in vergelijking met degenen die een placebo kregen.

Als je je de hele dag door actiever en gefocust wilt voelen, ook tussen de lakens, kan maca helpen! Als je nu van plan bent om een maca libido booster te proberen, kijk dan bijvoorbeeld eens op https://www.shytobuy.nl/viaman-maca-capsules.html of bij een webshop met natuurlijke supplementen. Zorg er in ieder geval voor dat je een supplement uitkiest met natuurlijke ingrediënten.

Natuurlijke energie

Macawortel heeft een enorme impact op je natuurlijke energieniveau, uithoudingsvermogen en humeur. Afgezien van mannelijke versterking, wint het ook aan populariteit op het gebied van atletiek en sport. De belangrijkste reden voor de toenemende populariteit van Maca is het vermeende vermogen om je bloedsuikerspiegel te stabiliseren. Je bloedsuikerspiegels bepalen uiteindelijk je energie.

Macawortel wordt ook gezien als een ingrediënten dat een cruciale rol speelt bij het handhaven van je hormonale balans, vooral bij het stimuleren van de bijnieren. Deze klieren hebben een positieve invloed op je stemming en energieniveau. Het is ook aangetoond dat het een stimulerende boost geeft die je wakker en actief houdt zonder de crash van cafeïne.

  • Verbetert het uithoudingsvermogen

Veel bodybuilders en atleten gebruiken Maca supplementen voor een stimulerende boost om hun trainingen en prestaties naar een hoger niveau te tillen. Er is ook wetenschappelijk bewijs om dit te ondersteunen. Een studie die in 2009 werd uitgevoerd, bevestigde dat het gebruik van puur maca-wortelextract gedurende 14 opeenvolgende dagen het uithoudingsvermogen en de prestaties verbeterde bij mannelijke wielrenners die deelnamen aan een tijdrit van 40 kilometer. In dezelfde studie werd ook ontdekt dat maca wortel extract het libido zou kunnen verbeteren bij mannen die het gebruikten.

  • Verbetert het humeur

Wij mannen hebben vaak een veeleisend leven, al zeggen we het zelf. Deze externe stressfactoren in combinatie met veroudering kunnen een negatieve invloed hebben op je prestaties. Macawortel is van nature rijk aan flavonoïden. Van deze flavonoïden wordt aangenomen dat ze de stemming verbeteren en angst verminderen, waardoor je je aangeboren mannelijke kracht kunt benutten en je prestaties kunt verbeteren.

Met deze indrukwekkende voordelen voor drukke mannen, kan een puur en krachtig Maca-wortelsupplement een welkome aanvulling zijn op je fitte en gezonde levensstijl. Deze natuurlijk stimulerende, geestverruimende superfood kan je helpen je innerlijke potentieel in de sportschool te ontketenen en ook je libido in de slaapkamer te ontgrendelen! Daar zegt niemand nee tegen.

Feedback: info@mnlk.nl

Leestip -> Overnachten in een heuze watervilla is een absolute droom voor ons!
Leestip -> De Schotse Highlands zijn ondertussen al echt een huizenhoog cliché geworden