The Online Lifestyle Magazine 

Drinks & Food #MNLK

5 tips om snel van je buikje af te komen

2 Mins read

Je bent al een tijdje goed bezig. Je sport een paar keer in de week en je let op je voeding. Langzamerhand begin je resultaten te boeken. Conditioneel heb je flinke stappen gemaakt. Spieren beginnen zich af te tekenen en je bent al een paar kilo afgevallen. Al met al ben je gewoon lekker bezig! Toch gaat het op bepaalde plekken niet zo snel als je graag zou willen. Vooral het lichaamsvet rond je buik slinkt niet echt. Buikspieren en cardio doe je tot je peentjes zweet, maar dat buikje blijft een doorn in je oog. Hoe kun je daar wat aan doen? Moet je nóg minder eten en nóg meer sporten? Of moet je gewoon met je buikje leren leven? Nee hoor! Als je enigszins let op wat je eet en het proces een beetje versneld met goede vetverbranding pillen zie je als snel resultaat. De specialisten die ook raspberry ketone hebben ontwikkeld geven je 5 tips om het gebied rond je buik aan te pakken. Doe er je voordeel mee!

1. Niet minder maar anders eten
Simpelweg minder eten is niet de oplossing om je buik strakker te krijgen. Je moet anders eten. Voor koolhydraten zijn taboe. Deze zitten onder andere in pasta, brood, rijst en aardappelen. Maar ze zitten ook in als suikers verwerkt in voorverpakte voedingsmiddelen. Om af te vallen is het streven om niet meer dan ongeveer 80 gram koolhydraten tot je te nemen. Online zijn lijsten te vinden van voedsel en hoeveel koolhydraten ze bevatten.

2. Ontbijt
Ontbijt ‘s morgens niet met brood of cornflakes, je kunt veel beter de dag beginnen met havermout, groente-smoothie of magere kwark met noten. Het is een goed idee om de dag te beginnen met wat lichaamsbeweging zodat de spijvertering vroeg op gang komt. Dat betekent niet dat je onmiddellijk om 07.00 uur voor de deur van de sportschool hoeft te staan (mag natuurlijk wel!) Ga lekker een eindje wandelen na het ontbijt of neem de fiets naar het werk. Ook een ijskoude douche brengt je lichaam

3. Lunch
Eet tussen de middag geen boterham maar neem bijvoorbeeld een salade met gerookte kipfilet, zalm of makreel. Ook hier is een wandeling na het eten een goed idee om de spijsvertering een duwtje in de rug te geven.

4. Avondeten
Tijd voor het avondeten. Neem geen (of heel weinig) aardappelen, rijst of pasta. Ook niet te veel vlees. Vis en groente mag je natuurlijk wel flink opscheppen. Het helpt om kleinere borden te gebruiken, daardoor schep je automatisch minder op. Probeer ook bewust en langer je eten te kauwen. Hierdoor geniet je langer van de maaltijd en dat vermindert de trek.

5. Tussendoortjes
Last but not least, het beruchte tussendoortje. Daar ligt de uitdaging. Liever een handje noten dan een plak ontbijtkoek. Eerder een handje rozijnen dan een candybar. Dip rauwe wortelen of selderij in humus in plaats van paprikachips in de dipsaus. Je zult zien dan je buik platter wordt. Echt waar!

Feedback: info@mnlk.nl

Leestip -> Hoe val je af en bouw je spiermassa op?
Leestip -> Waar komt de onuitputbare discipline van Jocko Willink vandaan?

Related posts
Drinks & Food #MNLK

5 tips om een gezond dieet vol te kunnen houden

2 Mins read
Wil je graag afvallen of een gezondere levensstijl aannemen? Dan is het belangrijk om een dieet te volgen dat bij jou past…
Sport & Lifestyle #MNLK

Afslanken met shaken

2 Mins read
Wil jij graag ontzettend snel afvallen, dan kan dit door het drinken van shakes. Niet voor niets is het afvallen met shakes…
More #MNLK

Problemen met lichaamsvet aanpakken

2 Mins read
Als het gaat om afvallen en op gewicht blijven, is er geen magische pil die dit voor je kan doen. In plaats…