The Online Lifestyle Magazine 

Relax & Travel #MNLK

5x de beste backpacks voor op reis

1 Mins read

Je gaat binnenkort backpacken door Azië, Zuid-Amerika, Australië of Midden-Amerika. In alle gevallen wil je comfortabel reizen en kunnen vertrouwen op een fijne backpack. Eentje die ventilerende panelen heeft op je rug, zachter schouderbanden heeft en uitgevoerd is met handige vakken met ritssluiting. In deze blog check je vijf handige backpacks voor jouw volgende avontuur.

5 verschillende backpacks voor jouw reis!

Backpack vergelijken

1. Nomad Batura voor beginnende backpackers
Ben je op zoek naar jouw eerste backpack, dan is de Nomad Batura iets voor jou. Met een inhoud van 55 liter biedt de backpack voldoende plek voor jouw spullen en de buikgordel, schouderbanden, heupgordel en borstband zijn verstelbaar. Wel zo prettig, want je wilt het liefste zo comfortabel mogelijk rond gaan reizen.

2. The North Face Terra voor lange reizen
Ga je een paar maanden reizen of wellicht op wereldreis? In dat geval kun je overwegen om de The North Face Terra aan te schaffen. Door de ventilatiekanalen reis je met de nodige verkoeling en de heupgordel zorgt voor extra stabiliteit en steun. Ook is de backpack voorzien van een ruime rits aan de zijkant, waardoor je gemakkelijk bij je waardevolle en belangrijke spullen kunt.

3. Deuter ACT Lite voor een intensieve hike tocht
Ga je een vulkaan beklimmen of hiken door een gebergte, dan is de Deuter ACT Lite jouw ideale reismaatje. Het volume van 40 liter kun je uitbreiden naar 50 liter en er is ruimte voor een drinksysteem van drie liter. Je kunt de backpack verstellen naar iedere ruglengte en de backpack heef een speciaal vak voor natte kleding.

4. Nomad Topaz met meerdere vakken
De Nomad Topaz beschikt over meerdere vakken en wordt standaard geleverd met een regenhoes. Je kunt door het grote hoofdvak gemakkelijk bij je spullen en het rugpand is te verstellen met klittenband. Zo weet je zeker dat je dag na dag erg veel steun en comfort krijgt van je backpack.

5. De Vaude Astrum verdeeld de last over je rug
Reis je met veel kilo’s op je rug, dan wil je natuurlijk dat de last zo goed mogelijk verdeeld wordt. Daar is het dubbele rugframe van de Vaude Astrum uitstekend geschikt voor. Aan de bevestigingslussen kun je eenvoudig en snel je wandelstokken kwijt en het bodemvak biedt plek voor vieze kleding of schoenen.

Lees meer over reizen op MNLK

Related posts
Relax & Travel #MNLK

Wat neem ik mee tijdens mijn rondreis?

2 Mins read
Oké, je hebt besloten en je gaat het doen! Je hebt een tijdje gespaard en wil de tocht van je leven maken….