The Online Lifestyle Magazine 

Business & Luxury #MNLK

5x dure huizen in Amerika

2 Mins read

Amerika heeft wat staan aan dure huizen. Onvoorstelbaar. Het ene huis is nog mooier dan de ander en eigenaren troeven elkaar af op het gebied van het aantal slaapkamers en extra faciliteiten. Fair Field in New York wordt gezien als het duurste huis met een waarde van 250 miljoen dollar. Maar dan heb je ook echt wat in handen. Lees hier meer over de vijf duurste huizen van Amerika.

Leuk; een huis met een eigen theater en basketbalveld

Het duurste huis staat in The Hamptons en heeft een ongekende omvang. Zo heeft het een eigen theater, een eigen basketbalveld en bowlingbaan. Ook beschikt huis Fair Field een eigen synagoge. Met een waarde van 195 miljoen dollar mag Palazzo di Amore in Californië er ook zijn. Het huis is volledig in mediterrane stijl en beschikt over een eigen balzaal en theater. Het huis heeft twaalf slaapkamers en 22 badkamers. Ook zijn er diverse tennisbanen aangelegd, zijn er luxe zwembaden en zelfs watervallen.

Wat dacht je van een huis met een mini-dierentuin?

Over dure huizen gesproken, duur is ook Hearst Mansion in eigendom van de gelijknamige familie. Het huis werd bekend omdat Lady Gaga er de videoclip ‘G.U.Y’ opnam. Deze dure woning heeft zelfs een eigen mini-dierentuin en drie luxe zwembaden. Ook is een ruime wijnkelder aangelegd. Ook het voormalige huis van televisieproducent Aaron Spelling mag er zijn met een waarde ban 150 miljoen dollar. Hij verkocht het huis in 2012. Spelling Manor heeft veertien slaapkamers en 27 badkamers. Ook beschikt het over tal van themakamers.

De Kennedy’s en de Prins van Monaco logeerden er al

Met een waarde van 140 miljoen dollar mag ook Shepard Krech House er zijn. De woning heeft tien slaapkamers en vier open haarden. Ook is er een heuse gym en een vrijstaand gastenverblijf. We sluiten de reeks van dure huizen in Amerika af met Beverly House. Deze woning vertegenwoordigt een waarde van 135 miljoen dollar. In dit huis logeerden al de Kennedy’s en de prins van Monaco. Het huis is nu in het bezit van Leonard Ross. Aan slaapkamers geen gebrek overigens, want daar zijn er liefst dertig van.

Je ziet ook met enige regelmaat vlaggen bij dure huizen in Amerika, meer te weten komen over de vlag van Amerika? Ga dan naar: De vlag van Amerika. Bijvoorbeeld over de geschiedenis, betekenis en een afbeelding van de vlag.

Leestip -> Het duurste huis ter wereld (392 miljoen euro)Pimp je huis met exotische kamerplanten