The Online Lifestyle Magazine 

Relax & Travel #MNLK

5x komedie films die je gezien moet hebben!

1 Mins read

Hou jij ook zo van komedie films? Geen moeilijke film, maar gewoon eentje waar je regelmatig om kunt lachen tijdens een avondje bankhangen. Wat zijn nou de echte toppers die het 100% waard zijn om te kijken? In deze lijst bespreken we de beste humoristische films.

Dit vinden wij de beste humoristische films

1. The Nice Guys

The Nice Guys is een komedie en misdaad film. Het speelt zich af in de jaren 70 in Los Angeles. Een koppige en armoedige privédetective genaamd Holland March gaat samenwerken met Jackson Healy om de verdwijning van een vermist meisje op te lossen. Al snel wordt dit geassocieerd met een vermoorde pornoster. Na enige tijd raken ze betrokken bij een grote samenzwering.

YouTube video

2. Bad Neighbours

Bad Neighbours is de perfecte komedie film. Mac en Kelly zijn een jong stel met een pasgeboren baby. Hun leven komt op de kop te staan wanneer een studentenvereniging met al zijn leden intrekken in het verkochte huis naast hun. Er worden grote feesten gehouden, met als gevolg: een burenstrijd.

YouTube video

3. Dumb & Dumber

Dumb & Dumber is een oude klassieker die niet verveelt. Lloyd en Harry zijn beste vrienden. Beiden hebben een gebrek aan intelligentie. Lloyd is een chauffeur en brengt Mary Swanson naar het vliegveld. De vrouw laat een koffer achter. Lloyd gaat samen met Harry de vrouw achterna om de koffer (vol met geld) terug te geven. Ondertussen worden ze achtervolgd door de maffia.

YouTube video

4. The Bucket List

The Bucket List is een drama-komedie film. Twee terminale zieke mannen ontmoeten elkaar op de speciale kanker-afdeling in het ziekenhuis. Ze hebben niet meer lang te leven. De mannen besluiten om samen uit het ziekenhuis te ontsnappen. Ze gaan dingen doen die ze altijd al eens wilden doen in hun leven.

YouTube video

5. The Hangover

The Hangover is een goede keuze voor een mannenavond. Doug gaat met vrienden een vrijgezellenfeest houden in Las Vegas. Ze gaan uitgebreid feesten. De volgende dag worden ze wakker, maar ze kunnen zich niks meer herinneren van de vorige avond. Daarnaast is Doug ook nog eens vermist. Wat is er allemaal gebeurd?

YouTube video

Check ook eens -> Mooie films van Denzel Washington
Check ook eens -> Tips voor op je eigen bucketlist

Related posts
Relax & Travel #MNLK

De vijf leukste films met Bradley Cooper in de hoofdrol volgens onze redactie

1 Mins read
Niets leuker dan gezellig met je vriend of vriendin onder een dekentje van een mooie film te genieten. Of je nu houdt…