The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

5x leuke kerstcadeaus voor je ouders dit jaar

1 Mins read

Het is wellicht nog wat vroeg om al over na te denken, maar wat ga jij je ouders met Kerstmis geven? Misschien is het het wel tijd om ze eens echt te verwennen. Vaak geven ze aan ‘alles al te hebben’, maar hoe leuk zou het zijn om eens min of meer onverwacht met een onvergetelijk kerstcadeau aan te komen. Hier wat inspiratie.

Een wijnproeverij als kerstcadeau voor je ouders

Hoe oud je ouders ook zijn, ze weten waarschijnlijk wel wat genieten is. En anders geef je ze een duwtje in de juiste richting. Een leerzaam en bourgondisch dagje uit bijvoorbeeld, zullen ze niet afslaan. Wijnproeven bij een wijnkenner of -boerderij als cadeautje, valt negen van de tien keer in goede aarde.

Een ander avondje uit

Maar een bioscoopje, een musical of een concert van één van hun helden van weleer (het is onvoorstelbaar hoeveel jaren ’70- en ’80-bands en -artiesten er nog optreden, maar ook logisch omdat cd’s en platen niet veel meer verkocht worden) zal zeker gewaardeerd worden.

Een Netflix-abonnement

En in deze tijden is vermaak in huis natuurlijk ook erg gewild. Waarom koop je geen Netflix-abonnement voor ze? Onbeperkt films en series kijken! Netflix heeft natuurlijk fijn materiaal voor alle leeftijdsgroepen. Leg ze wel even uit hoe het werkt.

Een kok aan huis

En om voort te borduren op cadeautjes die thuis ‘uitgepakt’ kunnen worden: denk ook eens aan een romantisch etentje. Lok ze het huis uit, dek de tafel mooi, laat de kok zijn ding doen laat ze genieten. Ben je zelf handig met potten en pannen? Dan kun je die kok vanzelfsprekend weglaten. Erg leuk om een gedekte tafel met dit heerlijke eten bij de kerstboom te zetten. En helemaal leuk als ook nog eens de kerstboom voorzien is van mooie bijpassende kerstballen en andere versiering.

Leesvoer

Print is niet dood. Het is alive & kicking, zelfs. Boekenwinkels floreren nog steeds, wie had dat verwacht? En je ouders weten boeiend leesvoer helemaal op waarde te schatten natuurlijk. Denk aan hun favoriete schrijvers, hun geliefde vakantieland of hun favoriete keuken en je hoeft niet lang te zoeken. Fijne Kerst alvast, met je lieve ouders!

Leestip -> Alvast 9x kerstcadeaus voor mannen dit jaar!Huychman: embrace the dark and own the light