The Online Lifestyle Magazine 

Business & Luxury #MNLKMind & Soul #MNLKSoul #MNLKSport & Lifestyle #MNLK

Aanrader: de Nederlandse podcast ‘Waarom niet?’ van Thomas de Vries

1 Mins read

Host Thomas de Vries praat iedere week met experts, ondernemers en creatieven over hoe we meer kunnen halen uit onze tijd op deze rots. Het zijn meer gesprekken dan interviews en gaan vaak direct de diepte in. Met daarnaast altijd genoeg humor. Want laten we onszelf vooral niet te serieus nemen ;)!

De nieuwsgierige gastheer gaat in gesprek met onder andere Kasper van der Meulen, de heren achter FIT.nl, Patrick Kicken, Remco Pardoel, Mandy Ronda, Martyn de Jong, Jelmer de Boer en vele meer. In deze gesprekken van zo’n 1 tot anderhalf uur bespreken ze breeduit allerlei interessante topics, die met name gaan over het worden van een beter, interessanter en efficiënter individu.

Op moment van schrijven zijn er al 22 podcasts te beluisteren. Deze toffe gesprekken zijn gratis te beluisteren op de ‘Waarom niet?’-pagina op Soundcloud of via iTunes van Apple.

Lees ook: De vijf podcasts die Arie Boomsma regelmatig luistert voor interessante inzichten en goed advies
Related posts
Business & Luxury #MNLK

Internetguru Tonny Loorbach op bezoek bij de Eindbazen podcast

1 Mins read
Tonny Loorbach is online marketing specialist, auteur, spreker, coach, investeerder en ondernemer uit Amsterdam.  Deze 33-jarige bezige bij was afgelopen weekend te…
Sport & Lifestyle #MNLK

Eindbaas Joe Rogan deelt zijn beste tips and tricks voor goede 'Quarantaine Workouts'

1 Mins read
Het is moeilijk te geloven als je zijn lichaam ziet, maar Joe Rogan is alweer 52 jaar oud. Hij is dan ook…
Business & Luxury #MNLK

Dit zijn de 7 beste podcasts voor ondernemers!

2 Mins read
Je ziet podcasts tegenwoordig overal opduiken. Ze gaan over sport, gaming, het laatste nieuws, maar ook over ondernemen. Wij hebben voor jou…