The Online Lifestyle Magazine 

Sport & Lifestyle #MNLK

Afvallen met het Slimming Powder pakket

2 Mins read

Kan jij wel een extra handje gebruiken bij het afslanken? We weten allemaal dat afvallen niet vanzelf gaat. Het is nodig om een dieet te volgen en waarschijnlijk ook om meer te bewegen. Terwijl je ook nog van alles te doen hebt gedurende de week. Wellicht werk je fulltime of heb je kinderen die om jouw aandacht vragen. Zie dan nog maar eens genoeg tijd en energie te vinden voor jouw afslankproces. Terwijl het zo de moeite waarde is om je goed te voelen en lekker in je vel te zitten.

Hoe fijn zou het zijn om van achter je bureau of onderweg naar je werk toch nog aan je vetverbranding te werken? Hoe dat mogelijk is? Met Slimming Powder! En in de online MKBMshop hebben we nu ook nog een pakket wat jou voordeel geeft: het Slimming Powder pakket.

Wat zit er in het Slimming Powder pakket?

In het Slimming Powder pakket vind je twee artikelen: de MKBM Slimming Powder en MKBM Slimming Powder Xtra Strong. Dit is poeder voor de bereiding van een drankje, gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten waar onder andere creatine, cafeïne en groene thee in zit. Het verschil tussen de normale versie en de xtra strong is dat er drie keer zoveel cafeïne in zit. Dit stimuleert de vetverbranding én zorgt voor meer energie gedurende de dag. Ideaal bij het voorkomen van het futloze gevoel wat je kan voelen wanneer je een dieet volgt.

Bovendien krijg je ook meer energie voor het sporten. Zo kun je gemakkelijker zware gewichten tillen, waardoor je sneller werkt aan de spieropbouw. En heb je meer energie waardoor je langer door kan gaan en meer calorieën kunt verbranden in één sportsessie.

Slimming Powder

Hoe gebruik je Slimming Powder?

Het grote voordeel van de Slimming Powders is dat je deze maar één keer per dag hoeft te nemen, om er de rest van de dag van te profiteren. Het enige wat je hoeft te doen is 6 gram Slimming Powder mengen met 200 ml water. Daarna ben je klaar om het op te drinken!

Let bij het extra sterke poeder wel op dat je het niet inneemt op een nuchtere maag. De hoeveelheid cafeïne valt over het algemeen niet erg prettig op een lege maag. Daarnaast is het niet aan te raden om de poeders te nemen wanneer je overgevoelig bent voor cafeïne.

Verder kun je per dag zelf bepalen welk poeder jouw voorkeur heeft. Heb je een hele intensieve dag of ga je zwaar trainen? Neem dan de extra sterke poeder. Heb je een wat rustigere dag? Dan kun je het prima af met de gewone versie.

De voordelen van het Slimming Powder pakket

  • Nog één keer de voordelen op een rijtje:
  • Twee producten voor een goedkoper tarief
  • Direct meer energie
  • Stimuleert de vetverbranding
  • Boost van je immuunsysteem
  • Direct meer kracht voor zware sportsessies
  • Positieve uitwerking op de spieropbouw

Een ideaal pakket voor iedereen die wil afvallen of droog wil trainen.

Zelf zijn wij enthousiast over het product, zo ook over de smaak en over de uitstraling van de potjes. Voor wie geïnteresseerd geraakt is kan door middel van de kortingscode MNLK10 met korting bestellen. Vul de kortingscode in tijdens het bestellen.

Feedback: info@mnlk.nl