The Online Lifestyle Magazine 

Sport & Lifestyle #MNLK

Indrukwekkende transformaties: deze mensen stopten met het drinken van alcohol

1 Mins read
Hoeveel alcohol ik wel niet heb gehad van mijn 15e tot 25e levensjaar is eigenlijk van den zotte. Het leven was één groot feest voor deze partyboy. Het is een enge gedachte om in te beelden hoeveel schade mijn brein mogelijk heeft opgelopen. Misschien ben ik wel 20-30 IQ-punten dommer geworden. Alcohol is een leuk iets, vooral als je het met mate beheerst, maar het loopt de spuigaten uit als je een dolle student bent die geen feestje wil missen.

Tegenwoordig drink ik alleen nog af en toe een koud Belgisch biertje op een zonovergoten terras. Gelukkig is alcohol geen actief onderdeel meer in mijn leven, het is zonder twijfel een genotsmiddel dat meer impact heeft op je productiviteit, je gezondheid en je omgeving dan je zou denken. Dat zie je ook wel aan deze onderstaande mensen die de fles aan de kant hebben gezet. Ze vallen af, hebben weer een gloed en hun oogjes twinkelen zoals ze dat voor het zuipen deden. Hoewel impopulair is het misschien toch verstandig om eens wat vaker nee te zeggen tegen een drankje of 10.


Lees ook: Hunter Hobbs viel maar liefst 20 kilo af in 3 maanden tijd


   

Related posts
Drinks & Food #MNLK

Check deze 5 tips tegen een kater (erg handig...)

2 Mins read
Na een avond flink doorhalen met je vrienden of vriendinnen, volgt de ochtend erop het onvermijdelijke: je hebt een stevige kater te…
Drinks & Food #MNLKMore #MNLK

Zomer, terras, speciaalbier, drink een Sour!

1 Mins read
Het speciaalbier is niet meer weg te denken uit ons favoriete café. Het aanbod is nog nooit zo groot en uitgebreid geweest….
More #MNLK

Een extra geslaagde zomer met deze bijzondere bierkoelers

1 Mins read
Of het nou de Nederlandse pracht en praal wordt of toch een warm strand elders: koud bier wil je sowieso! De klassiekers…