The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

AliExpress diamond painting

1 Mins read

Diamond Painting is een nieuwe rage waarbij je een kunstwerkje maakt met gekleurde kristallen steentjes. Diamond Painting wordt ook wel borduren met steentjes genoemd. Je koopt een canvas met daarop een bepaald kunstwerk. Op dit canvas staat duidelijk aangegeven waar je de steentjes moet leggen voor een prachtig resultaat. Veel mensen geven aan dat ze diamond painting heerlijk ontspannen vinden, waardoor dit een uitstekende manier is om te ontstressen. Het kan echter wel in de papieren lopen om steeds weer een nieuwe set aan te schaffen. Gelukkig is daar AliExpress.

YouTube video

Zo werkt diamond painting

Wanneer je een diamond painting pakket besteld op AliExpress krijg je doorgaans een compleet pakket geleverd waar alles inzit dat je nodig hebt. Voor de gekleurde steentjes ontvang je een sorteerdoosje. Nummer deze vakjes zodat je gemakkelijk ziet welke kleur er bij welk nummer hoort. Vervolgens pak je het canvas dat is voorzien van een patroon met een kleeflaag. Daar overheen zit beschermfolie.

Diamond painting is laagdrempelig en intuïtief. Leg het canvas neer op een vlakke ondergrond en bepaal aan welke kant van het patroon je wilt beginnen. Hier haal je een stukje van de beschermfolie los en dit klap je terug. Leg de kleurcodes die je nodig hebt alvast apart en begin met 1 kleur. Door deze in het meegeleverde bakje te leggen blijft het overzichtelijk. Met behulp van de pincet plaats je de gekleurde kristallen steentjes stuk voor stuk op de juiste plaats die op het canvas staat aangegeven. Wil je wisselen van kleur? Dan kun je de steentjes eenvoudig terugleggen in een apart opbergdoosje. Er zit een soort trechtertje aan het bakje waarin je ze sorteert.

YouTube video

Extra hulpmiddelen bestellen voor Diamond Painting op AliExpress

Op AliExpress heb je de keuze uit een groot aantal canvassen. Daarnaast bestel je gemakkelijk een aantal handige hulpmiddelen bij, zoals extra opbergdoosjes. Kun jij in het donker minder goed zien wat je aan het doen bent? Dan kun je bijvoorbeeld gebruik maken van een daglichtlamp. Door dit licht krijg je geen last van vermoeide ogen.

YouTube video

Feedback: info@mnlk.nl

Leestip -> De voordelen van een AliExpress couponDropshipping AliExpress: hoe werkt het?

Related posts
More #MNLK

Zo voel jij je goed tijdens de donkere dagen

1 Mins read
Winterdepressies, niet iedereen heeft er last van, maar veel mensen voelen zich meer down tijdens de grijze wintermaanden. De dagen worden korter,…