Business & Luxury #MNLK

Alle 50+ Adobe apps en programma’s uitgelegd in 10 minuten

1 Mins read

Iedereen kent op zijn minst Photoshop van Adobe, maar wist je dat je nog vééél meer nuttige programma’s (50+ zelfs!) van Adobe kunt toepassen voor een veelvoud van creatieve taken?

Aangezien er steeds freelancers, ZZP’ers en creatievelingen de computer en smartphone gebruiken om vooruit te komen, is het handig om even te ontdekken dat er meer handige tools zijn op de wereld dan alleen Photoshop. Als je überhaupt weet van het bestaan van een programma en wat het kan doen, dan zie je ineens wat er mogelijk is om via deze applicaties je doel te bereiken.

In deze video van 10 minuten ontdek je hoe cool Adobe Illustrator is, hoe handig Adobe Indesign is, dat je jouw vakantiefoto’s voortaan moet bewerken in Lightroom en nog veel meer.


Check ook: Dit zijn de 7 best bekeken video’s van Business Casual
Related posts
More #MNLK

Nog een paar tips om misschien nog wat beter te kunnen slapen

2 Mins read
Slapen… We doen het allemaal. De een wat meer dan de ander. De een heeft er meer moeite mee en ligt halve…
Cars & Tech #MNLK

3x populaire apps die iedereen kent

1 Mins read
Steeds meer mensen beschikken tegenwoordig over een smartphone. Een smartphone brengt diverse voordelen met zich mee, maar een van de grootste voordelen…
Cars & Tech #MNLK

Met deze drie apps maak jij je sportschoolbezoek nog efficiënter

2 Mins read
De beginnende sportschoolbezoeker kan altijd wel een helpende hand gebruiken. Zelfs de ervaren sporter kan met de juiste tips nog een stuk…