The Online Lifestyle Magazine 

Cars & Tech #MNLK

Alles over de DP-203 cursus

2 Mins read

De cursus DP-203 biedt veel voor geïnteresseerde studenten. De student leert in deze cursus over data-engineering zoals deze van toepassing is op batch- en realtime analytische oplossingen die gebruikmaken van dataplatform-technologieën van Azure. Studenten zullen beginnen met het leren over de fundamentele berekenings- en opslag technologieën die worden gebruikt om een ​​analytische oplossing te creëren. Studenten leren hoe ze interactief gegevens kunnen bekijken die zijn opgeslagen in bestanden in een data lake. Ze leren hoe ze gegevens kunnen laden met behulp van de Apache Spark-mogelijkheid in Azure Synapse Analytics of Azure Databricks, en hoe ze gegevens kunnen opnemen met behulp van Azure Data Factory of Azure Synapse-pijplijnen. Studenten leren ook hoe ze gegevens kunnen wijzigen met dezelfde tools die werden gebruikt om ze op te nemen. Ze zullen de noodzaak erkennen van beveiliging om gegevens te beveiligen wanneer deze onderweg of in rust zijn. De student zal vervolgens demonstreren hoe een realtime analytisch systeem kan worden gebouwd om realtime analytische oplossingen te ontwikkelen.

Hoe heb je technische kennis opgedaan?

Je moet veel lezen. Lezen heeft de potentie om je nieuwe woorden te leren en je woordenschat te vergroten. Het stimuleert ook je denken en kan je helpen kritischer te worden. Overweeg om een ​​doel te stellen om elke dag één instructief of motiverend artikel te lezen of één boek per maand. De meest voorkomende manier om technische vaardigheden te leren zijn door middel van trainingsprogramma’s en lessen van master it. Er zijn verschillende mogelijkheden om te leren.Technische vaardigheden kunnen niet genoeg worden benadrukt in hun waarde. Je productiviteit zal verbeteren, je zelfvertrouwen zal toenemen en je zult gezien worden als een meer gewaardeerde (potentiële) werknemer. Kandidaten met specifieke technische capaciteiten hebben een betere kans bij het solliciteren.

Wie moet de DP-203 cursus volgen?

Het DP-203: Data Engineering op Microsoft Azure-examen is voor kandidaten die kennis hebben van gegevensverwerking. Ze moeten parallelle verwerking en data-architectuur patronen kunnen herkennen. Ze moeten ook in staat zijn om gegevens uit verschillende gestructureerde en ongestructureerde gegevens systemen te combineren tot een raamwerk dat kan worden gebruikt om analyse-oplossingen te bouwen.

Microsoft DP-203 examen-details

Het Microsoft DP-203-examen zal bestaan ​​uit 40-60 vragen in verschillende soorten, waaronder op scenario’s gebaseerde vragen met één antwoord en meerkeuzevragen, en geordend in de juiste volgorde van vragen. Het examen heeft een tijdslimiet van 130 minuten en er is een minimumscore van 700 vereist om te slagen. Het Microsoft DP-203-examen is alleen beschikbaar in het Engels.

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook: Overstappen van Magento 1 naar Magento 2? Zo doe je dat!