The Online Lifestyle Magazine 

Relax & Travel #MNLK

Als je van meren houdt, dan zit je zeker goed in Zweden

1 Mins read

Er zijn namelijk vele duizenden meren te vinden in dit Scandinavische land vol wonderen. Als je een echt bijzondere beleving wilt voor je vakantie in Zweden, ga dan voor een vakantiehuis aan een meer. Zeker weten dat je hele reisgezelschap zal genieten van de rust die je zult ervaren door een accommodatie aan een meer te hebben. Bovendien heb je alle ruimte in een vakantiehuis, want je hebt een heel huis tot je beschikking. Vrijheid en rust, daar ga je voor met een vakantiehuis in Zweden aan een meer! Je kunt zwemmen, vissen en even bijkomen in de vrije natuur.

Meer in Zweden

Van kleine meertjes tot hele grote meren

Zweden herbergt vele pareltjes als het gaat om meren. Het is maar net waar jij naar op zoek bent: een groot meer waar veel te beleven is en allerlei stadjes zijn, of een klein meer dat wat meer onontdekt is? Daarom geven we je graag een inkijkje in de wonderlijke wereld van de Zweedse meren.

Het grootste meer is het Vänermeer, met een oppervlakte van meer dan 5000 vierkante kilometer. Sterker nog, vanwege die grootte mag dit meer zich het derde grootste meer van Europa noemen! Je kunt er heerlijk relaxen, maar het is ook mogelijk om de ruines van een kasteel te bezoeken vlakbij het meer.

Een wat kleiner meer is Hornavan, een diep meer waar wel 400 eilanden in liggen en daarmee heel bijzonder is. Dit meer herbergt ook allerlei speciale soorten vis.

Heel veel natuurschoon kom je tegen bij het Vättermeer, een groot meer in het zuiden van Zweden. Hier verbaas je je continu over de schoonheid van het landschap en het water.

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook: De Stuga: een authentiek verblijf in Zweden
En deze: Ontdek Zweeds Lapland

Related posts
Relax & Travel #MNLK

Ontdek Zweeds Lapland

1 Mins read
Lapland is een verzamelnaam voor de noordelijkste streken van Noorwegen, Zweden, Finland en een stukje Rusland. Zweeds Lapland begint vanaf de stad…
Relax & Travel #MNLK

De Stuga: een authentiek verblijf in Zweden

2 Mins read
Zweden is de aangewezen plek voor zowel een rustige als een actieve vakantie. Het weelderig groene land biedt de prachtigste aangezichten, de…
Business & Luxury #MNLKMind & Soul #MNLKSoul #MNLK

Fika: het Zweedse geheim voor meer focus, productiviteit en minder stress!

1 Mins read
Fika? Wat is dat nou weer, hoor ik je zeggen. Het is een simpel doch briljant concept afkomstig van onze productieve buren…