Als je ziek bent van het ziek en moe zijn, dan moet je even luisteren naar de wijze woorden van Ed Mylett

Iedereen kent de periodes van hangerigheid, vermoeidheid en lusteloosheid wel. Je bent opgebrand voor je gevoel. Hebt het idee dat er niets goed gaat of goed loopt in je leven. Niks lijkt te gaan zoals het moet…

Je bent er klaar mee. Dit moet anders. Je wordt al moe van eigen gedrag. Moe van je eigen gebrek aan drive. Je wordt ziek van de manier waarop je gedachtes lopen waardoor je nergens komt. De enige focus die je lijkt te kunnen opbrengen is de focus op alle negativiteit die op je af lijkt te stromen. Dit moet anders maar je komt er niet uit. Het lijkt wel alsof je er geen vat op hebt.

Maak kennis met Ed Mylett

Ed Mylett is een entrepreneur van ongekende proporties. Zowel fysiek als mentaal is hij een indrukwekkende verschijning. Maar dit werd hij niet zomaar. Hard werken en onvoorwaardelijke toewijding kun je alleen maar volhouden met de juiste mindset. En mindset is essentieel als je uit diepe dalen wilt komen.

In 2016 Ed Mylett heeft de Ed Mylett Show, a Management Consulting Showbiz Compagny opzet. Een bedrijf dat zijn inkomsten genereert door mensen uit de showbusiness te coachen en begeleiden met de nadruk op peak performance. Heel kort door de bocht gezegd houdt dat hij mensen coacht op het moment dat ze pieken om er voor te zorgen dat zij de flow van hun piekmoment kunnen vasthouden. Hij is hier zo sterk en succesvol in dat zijn bankrekening van $0,- naar $400 miljoen is gegaan.

We geven het woord aan Ed. Vertel ons je wijsheid!

Verleg je focus!

In plaats van jezelf alleen maar toe te staan wanneer je een bepaald doel bereikt hebt moet jij juist de focus leggen op de kleine dingen die je wel bereikt hebt; “Vandaag ben ik op tijd opgestaan.” “Gisteren heb ik me prima aan mijn voedingsschema gehouden.” zijn hier enkele voorbeelden van. Het behalen van doelen is een oneindig proces dat constant in beweging is. Je zou het leven juist moeten vieren op ieder moment. En niet alleen op de momenten dat je een ultieme prestatie hebt neergezet. Concentreer je vooral op al het goede in je leven. Dit helpt je al een beter gevoel te geven over jezelf waardoor je meer energie krijgt. Je krijgt weer plezier in je eigen handelen.

Wees zelfbewuster!

Wees bewust van je eigen prestaties. Hoe klein of onbelangrijk deze ook mogen lijken. Pijn en plezier zijn de twee grootste motivators die er zijn. Waarom zou je constant moeten lijden? Gun jezelf het geluk en het plezier bij ieder streven. Maar dan ook echt ieder streven! Ieder voornemen, hoe klein ook is een doel. En het behalen van die doelen mag gevierd worden. Wees trots op jezelf dat je het gehaald hebt. Je zult merken dat je kijk op het leven verandert. Het is niet nodig om alleen maar af te zien.

Lees ook: Navy Seal Eindbaas Jocko Willink over wat te doen als je ‘gebroken man’ bent