The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Alvast 9x kerstcadeaus voor mannen dit jaar!

1 Mins read

Het aftellen richting kerst is begonnen. Nog minder dan 100 dagen te gaan en dan staat de kerstboom weer in huis met cadeaus onder de boom. Dit zijn de 9 leukste kerstcadeaus voor mannen.

9 verschillende kerstcadeaus voor mannen dit jaar

Voor de Bourgondiër

Sta je het liefst uren in de keuken of zit je graag gezellig met vrienden aan tafel? Deze cadeaus zijn voor de levensgenieter die houdt van een lekker hapje en drankje. Met een bierpakket zit je nooit fout. Barbecueën is al jaren hot. Staat jouw neef, vader of broer ook zomer en winter achter de barbecue? Denk dan eens aan zo’n leren barbecue schort of één van de barbecue boeken die boordevol staan met recepten voor op het rooster. Voor een cadeau met een knipoog kies je een gepersonaliseerde mok met foto of met een grappige uitspraak.

Voor de gadgetliefhebber

Een man kan niet zonder zijn speeltjes. Dit zijn de leukste gadgets voor onder de boom. Houdt de ontvanger van zingen onder de douche? Geef dan een speaker cadeau die tegen water kan. Om de warme dagen op kantoor of op de werkplek thuis door te komen, is een ventilator met LED-tekst ideaal. Een kleine hint is een design kruimeldief. Wie weet heeft het effect.

Voor de wereldreiziger

Een stedentrip, je grenzen verleggen tijdens een sportieve vakantie of cultuur ontdekken aan de andere kant van de wereld. Hoe je vakantie er ook uitziet, met deze cadeaus wordt het reizen een stuk makkelijker. Een universele wereldstekker is onmisbaar voor elke reiziger, net als een powerbank op zonne-energie. Met alle apparaten die je meesjouwt, heb je heel wat op te laden. Om regenachtige dagen door te komen of lange wachttijden op luchthavens te overbruggen is een reisspel voor onderweg het ideale cadeau.

Beterschap wensen tijdens de kerst

Is iemand ziek tijdens de Kerstdagen en dan kan fijn zijn om hem of haar beterschap te wensen, bijvoorbeeld met een kaart of een ander beterschap cadeau. Je zou een mooie tekst erbij kunnen doen om fijne Kerstdagen toe te wensen.

Feedback: info@mnlk.nl

Leestip -> Een accessoire of een stoer mannenuitje als Vaderdag cadeau?Black Friday: de dag van de deals