The Online Lifestyle Magazine 

Business & Luxury #MNLKDrinks & Food #MNLK

Ambacht op locatie met de uitstekende service van De Buffettenboer

2 Mins read

Als je een verjaardagsfeest hebt, een personeelsfeest of wat voor een viering dan ook, je moet je gasten voorzien van lekkere hapjes en drankjes. Mocht je nou totaal geen tijd of zin hebben om dat allemaal uit te pluizen, dan hebben wij een vriend in nood gevonden in De Buffettenboer! Deze helden bezorgen namelijk compleet verzorgde buffetten op locatie. Ze regelen alles van top tot teen, zelfs de afwas!

De Buffettenboer in actie

Het werkt als volgt; je bestelt het buffet en vervolgens wordt door de gratis breng- en haalservice alles aangeleverd. Dit betekent dat je zowel het buffet als de opwarmschalen, borden, bestek, servetten en bewaardozen zult ontvangen. Je hoeft dus absoluut niets op te ruimen of af te wassen. Het eten wordt geleverd in handige bakken die je makkelijk in de opwarmschalen kan plaatsen. Het opwarmen gebeurt door de brandpotjes onder de opwarmschalen te plaatsen. Binnen anderhalf uur kun je aanschuiven en genieten van al dat lekkers.

Als je voor 12.00 uur besteld, kun je morgen De Buffettenboer al op de stoep hebben, ideaal!

Keuze is Reuze

We kozen zelf voor het Keuze is Reuze-buffet. En daar waren we zéér tevreden over. Het was namelijk verrukkelijk, “restaurantkwaliteit!” werd er zelfs gezegd door een smikkelende collega die zijn derde bordje vol aan het scheppen was. In dit buffet kregen we zowel warme als koude gerechten, inclusief vers afgebakken stokbrood en huisgemaakte kruidenboter. De warme gerechten waren als volgt; varkenshaassaté, varkensoesters, varkens-ribeye rollade, rijkgevulde rijstschotel, bourgondische aardappeltjes, groenteschotel, Gelderse beenham, kipdijfilet, moeders gehaktballetjes (de favoriet van velen!) en oma’s stoofpotje van rundersucade. Tijdens het schrijven van deze opsomming krijg ik alweer water in mijn mond!

De koude gerechten waren ook heerlijk. We kregen rundvleessalade, Duitse kartoffelsalade, pastasalade, komkommer-appelsalade, Griekse salade en de publieksfavoriet van ons allen; de scharreleisalade!

Kies en bestel jouw buffet

Dit is echter verreweg niet het enige buffet waaruit je kan kiezen bij De Buffetten Boer. Zo heb je ook het Luxe Buffet, het Vis en Vlees Buffet, het Bourgondisch Buffet, het Stamppotbuffet, Italiaans Buffet, het Lunch Buffet en het Lunch met Vis Buffet. En speciaal voor de feestdagen hebben ze het Luxe Kerstbuffet in het leven geroepen!

Bestel graag je eigen buffet op locatie met De Buffetten Boer en laat je verrassen door het smakelijke eten en de meer dan uitstekende service. Bekijk graag de (totaal vernieuwde!) site > > De Buffetten Boer

Mail: info@debuffettenboer.nl – WhatsApp: 06 57694447 – Tel: 0342 490 047

Related posts
Drinks & Food #MNLK

Aziatische gerechten die elke man moet proberen

2 Mins read
Als je op zoek bent naar een manier om diversiteit en smaak aan je dieet toe te voegen, hoef je niet verder…
Drinks & Food #MNLK

Zo twijfel je nooit meer over wat je moet eten!

2 Mins read
Je kent vast en zeker die momenten dat je jezelf afvraagt: wat zullen we eten? Maar wees gerust, je bent zeker niet…
Drinks & Food #MNLKMore #MNLK

Vanavond aan de aardappels? Maar hoelang moeten ze koken?

1 Mins read
Of je nu aardappels kookt voor een salade, als een bijgerecht met lookboter of voor met een lekker stukje vlees, je wil…