The Online Lifestyle Magazine 

Sport & Lifestyle #MNLK

Anthony Kruijver vergelijkt de supplementen van Joel Beukers, MoBicep en Kosso

1 Mins read

Er zijn tientallen aanbieders op de markt die preworkouts, wheyshakes en diverse andere supplementen aanbieden. Maar welke moet je nou kopen? En betaal je wellicht teveel voor je scoopie?!

Mocht je hem nog niet kennen, Youtuber en fitte man Anthony Kruijver heeft ruim 125.000+ abonnees en maakt allerlei informatieve video’s over fitness en voeding. Hij is zelf erg ervaren in de sportschool en weet wat betreft supplementen wel wat goed of slecht voor je is. Hij bespreekt in deze video de supplementen van onder andere Mo Bicep, Kosso en Joel Beukers. Let dus goed op en zorg ervoor dat jij geen onnodige dure suikerpotjes koopt!

VIDEO OFFLINE

De video is offline gehaald door Anthony. Onder druk van de supplementverkopers heeft hij zijn eerlijke video offline geplukt. Jammer…

Oude video: https://youtu.be/im3W1g8kKzI


Lees ook: Snel afvallen: 5 sterke praktische tips om zo snel mogelijk kilo’s vet te verliezen!
Related posts
Sport & Lifestyle #MNLK

De betekenis van voedingssupplementen bij sport

2 Mins read
Voedingssupplementen zijn al jaren populair. Voorstanders zeggen dat voedingssupplementen een “must” zijn, omdat onze moderne, bewerkte voeding niet voldoende stoffen meer bevat….
Sport & Lifestyle #MNLK

Hoe val je af en bouw je spiermassa op?

2 Mins read
Een groot deel van de bevolking is te zwaar en lijdt aan obesitas. Dit wordt voor het overgrote deel veroorzaakt door verkeerd…
Sport & Lifestyle #MNLK

BCAA: Alles over aminozuren voor jouw training

3 Mins read
BCAA-supplementen blijven maar populairder in de wereld van fitness. Aminozuren supplementen zijn populair onder veel sportschoolbezoekers, atleten en andere liefhebbers van fitness….