Met de simpele tips van AthleanX fix jij je klachten met je onderrug

Heb jij net als ik al langere tijd klachten met je onderrug? Heb je ook al van allerlei dingen uitgeprobeerd om er vanaf te komen? Ik begrijp dat maar al te goed. Zelfs yoga en dagelijks rekken en strekken hielp mij niet van het probleem af. Ik ging zoeken op Youtube naar een oplossing…

De heftig afgetrainde Jeff Caveliere van AthleanX weet als geen ander hoe het menselijk lichaam in elkaar steekt. Hij heeft voor ons enkele simpele bewegingen die we moeten maken als we van onze onderrug klachten af willen komen. De oefeningen zijn simpel én effectief!

Deze tip kan je wellicht verhelpen van de klachten met je onderrug, maar ik moet erbij zeggen; vraag eerst aan je huisarts/fysiotherapeut of jij dit wel moet doen met jouw onderrug. Wellicht is het iets anders in jouw geval dan wat Jeff zegt.

Lees ook: Met deze pittige workout train je zoals Arie Boomsma