The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Avonturia is een apart dierentuingedeelte van de grootste dierenspeciaalzaak van de BeNeLux in Den Haag

2 Mins read

Avonturia de Vogelkelder in Den Haag is de grootste dierenspeciaalzaak en heeft een dierentuin. Deze is niet van enorme proportie, maar wel perfect om een aantal uur jouw favoriete dieren te bekijken. Het is een echte aanrader voor jong en oud.

Over Avonturia

In de grotten van Avonturia kun je op zoek gaan naar bijzondere dieren. Zo zie je hoe woestijnvossen leven en kun je oog in oog komen te staan met de reuzenspin ( gelukkig wel achter glas natuurlijk. Deze kleinschalige dierentuin heeft een leuke collectie aan dieren. Van stokstaartjes tot vleermuizen. Alle verblijven van de dieren zijn voorzien van duidelijke beschrijvingen over de dieren. Ook kun je met een rondleiding nog meer te weten komen over de dieren en het park.

Er zit een leuke brasserie in het dierentuingedeelte waar je na jouw rondleiding of bezoek een heerlijke pannenkoek of andere lunch kunt bestellen. Het is een perfect dagje uit in een kleinschalige dierentuin.

Avonturia zit dus aangesloten aan de grote dierenspeciaalzaak. Is het konijnenvoer op en ben je met het gezin toe aan een leuk uitje? Ga dan naar Avonturia en geniet van twee vliegen in één klap. Je kunt zo vanuit de dierenspeciaalzaak naar Avonturia gaan.

Er zijn vrijwel altijd leuke activiteiten op de planning bij Avonturia. Ga bijvoorbeeld mee op speurtocht door het park, doe de lavabollentocht of vier jouw kinderfeestje in Avonturia.

Stokstaartje

Korting

De entreeprijzen voor Avonturia zijn een stuk voordeliger dan de gemiddelde dierentuin. Een standaard ticket voor volwassen is bijvoorbeeld slechts € 5,95. Voor jonge kinderen geldt er een voordeliger tarief en de allerkleinsten mogen zelfs gratis mee naar binnen.

Voor grote groepen en kinderfeestjes gelden er andere tarieven. Deze tarieven voor grote groepen zijn vaak extra voordelig. Je kunt contact opnemen met Avonturia voor meer informatie over de arrangementen voor grote groepen en het organiseren van feestjes in Avonturia.

Wil jij nu nog voordeliger dit dierenpark bezoeken? Bekijk dan online de beste aanbiedingen. Online vind je via kortingssites geweldige acties waardoor je nog voordeliger naar Avonturia kunt. Speur het web af naar de beste korting en acties en geniet van wel 80% korting op jouw entree.

Avonturia geeft ook zelf leuke acties en korting weg dankzij de dierenspeciaalzaak. Ben jij een vaste klant bij de dierenspeciaalzaak? Dan kun je ook kans maken op korting op entree voor het dierenpark,

Adres en openingstijden

  • Avonturia
    Kerketuinenweg 3
    2544 CV ‘s-Gravenhage

Avonturia in het hele jaar door geopend. Doordeweeks kun je van 9 uur ’s ochtends tot en met 6 uur ’s avonds het park bezoeken. In het weekend gelden andere openingstijden. Zaterdag is het park van 9 tot 5 geopend en op zondag is het park alleen in de middag geopend.
Op alle bekende feestdagen in Nederland is het dierenpark Avonturia gesloten. Hieronder vallen feestdagen zoals: 12 en 2e Paasdag, Koningsdag, Bevrijdingsdag, 1e en 2e Pinksterdag, Hemelvaart, 1e en 2e Kerstdag, Oudjaarsdag en Nieuwjaarsdag. De dierenspeciaalzaak heeft verschillende koopavonden, deze koopavonden gelden niet voor het dierenpark Avonturia.

Heb je nog wat stro of voer nodig voor jouw huisdieren? Ga dan niet naar de dierenzaak bij jou om de hoek, maar maak er een gezellig dagje uit van in Avonturia. Ontmoet bijzondere dieren en leer meer over alle dieren uit het dierenrijk in Avonturion in Den Haag.

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook: Net buiten Leeuwarden ligt het prachtige dierenpark AquaZoo Friesland. Hier kun je terecht voor een onvergetelijk dagje uit met de familie of voor een kinderfeestje