The Online Lifestyle Magazine 

Relax & Travel #MNLK

Baby Yoda is (waarschijnlijk) niet echt Yoda

1 Mins read

“The Mandalorian” vindt plaats na de val van het rijk, maar vóór de opkomst van Kylo Ren en de First Order in “The Force Awakens”. Als zodanig ondersteunt de tijdlijn niet het idee dat onze collectieve bundel van vreugde de werkelijke Yoda is, die sterft – op 900 jaar oud – in “The Return of the Jedi.” Hoewel fans naar Baby Yoda verwezen als een baby, zijn we het daar niet mee eens. Het gedrag van Baby Yoda in hoofdstuk 2 van de serie – herhaaldelijk uit zijn wieg klimmen – doet ons geloven dat het wezen een peuter is. Mandalorian, moge de Force bij je zijn. Peuters zijn taai. Er zijn een paar theorieën over het nieuwsgierige wezen dat lid lijkt te zijn van Yoda’s zeldzame en mysterieuze soort. We zullen hieronder ingaan.

De Force is sterk met dit exemplaar

Baby Yoda heeft zijn (of haar) vaardigheden nog niet helemaal onder de knie, maar we weten dat het kind ‘Force sensitive’ is. In hoofdstuk 2 vecht de Mandalorian tegen een neushoornachtig beest dat hem dreigt te verslaan. Baby Yoda kijkt zenuwachtig toe vanuit zijn zwevende wieg, steekt zijn kleine hand op en het beest wordt op zijn sporen gestopt. Baby Yoda valt uiteindelijk flauw, wat ons doet denken aan iets dat Yoda zei in “Return of the Jedi”: “Sterk in de kracht ben ik … maar niet zo sterk.”

Baby Yoda is heel schattig

We weten dat we dat al zeiden, maar we kunnen de schattigheid eenvoudigweg niet overdrijven. Zodoende wachten we met smart op het tweede seizoen met hopelijk meer informatie over dit nieuwe en interessante personage.

Feedback: info@mnlk.nl

Leestip -> Dit zijn de meest verkochte albums aller tijdenAcht goede films van Nicolas Cage volgens MNLK