The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Plan de dikste bachelor party ooit met deze ideeën

2 Mins read

Gaat één van je vrienden binnenkort trouwen met zijn meisje? Dan kan een dikke bachelor party, of vrijgezellenfeest, natuurlijk niet ontbreken. Dat er lekker gegeten wordt en er behoorlijk wat drank bij komt kijken staat vast, maar om er een echt een onvergetelijke dag van te maken moet je iets bijzonders regelen. Met deze ideeën gaat dat helemaal goed komen!

Tips voor een dikke bachelor party!

Citytrip binnen Europa

Als je wat langer de tijd hebt en iets meer geld uit kunt geven is een citytrip een fantastisch idee. Vooral als je naar een stad gaat waar de drank goedkoop is en de feesten doorgaan tot vroeg in de ochtend. Denk bijvoorbeeld aan Praag of een stad in Polen. Hier kan je vaak ook echte mannendingen doen zoals schieten met een automatisch geweer. Onvergetelijk weekend gegarandeerd.

Huur een partybus

Als je gewoon in Nederland blijft ga je waarschijnlijk een aantal verschillende dingen doen. Je kan dan met de auto van het ene naar het andere punt gaan, maar dat is ook maar saai. Een mooie optie is dan een partybus huren. Lekker muziekje, koude drankjes en het allermooiste; niemand hoeft te bobben.

Grand Prix karten

Mannen houden van snelheid en autorijden en daarom is karten een heerlijk uitje. Met Grand Prix karten voel je voor een dag even Max Verstappen. Hierbij heb je meerdere races en uiteindelijk ook een finale. Het is dus niet alleen maar voor de lol, er valt echt wat te winnen. Daarna praat je lekker met zijn allen na onder het genot van een biertje. Heerlijk.

Paintballen

Ook dit is natuurlijk fantastisch voor mannen. Lekker rennen en vliegen en elkaar afknallen. Natuurlijk moet dit worden afgesloten met de bruidegom in een konijnenpak, waarop iedereen vrij mag schieten.

Geef een dik huisfeest

Al die activiteiten zijn natuurlijk leuk, maar misschien wil je wel gewoon lekker thuis blijven of wil je het goedkoop houden. Je kan ook gewoon een dik huisfeest geven met je vriendengroep. Regel goede muziek, genoeg bier en andere drank en zorg dat er ook wat te eten is. Meer is er eigenlijk niet nodig voor een fantastische avond waarop de bruidegom nog een keer helemaal uit z’n dak kan gaan voordat hij het jawoord geeft.

Leestip -> 5x komedie films die je gezien moet hebben volgens onze redactie