The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Bedrijf gestart? Deze 5 belangrijke zaken mag je niet vergeten!

2 Mins read

Ben je een bedrijf gestart? Allereerst gefeliciteerd met je nieuwe onderneming! Er zijn enkele zaken die je niet mag vergeten. Om je op weg te helpen naar een succesvolle onderneming, delen we de vijf belangrijkste zaken die niet vergeten mogen worden. 

  1. Laat een goede website maken

Laten we bij het begin beginnen. Een professionele website is een must! Als ondernemer ontkom je er niet aan dat je moet concurreren met andere ondernemers. Een goede website helpt hierbij. Daarnaast functioneert je website als visitekaartje, helpt het je klantenkring vergroten en straalt een goede website professionaliteit uit.

Als startend ondernemer heb je vaak weinig tijd. Een professionele website laten maken biedt uitkomst. Dit bespaart tijd en helpt je om sneller resultaat te boeken.

  1. Verdiep je in SEO

SEO, ofwel Search Engine Optimization, optimaliseert je website voor zoekmachines zoals Google. Het doel van SEO is het verkrijgen van hogere posities in de zoekresultaten. Hoge zoekresultaten op bepaalde zoekwoorden, zorgen ervoor dat de kans op websitebezoekers toeneemt.

Wil je je wel graag verdiepen in SEO, maar heb je hier geen tijd voor? Ook hier biedt een website laten maken uitkomst. Besteed het werk uit en vraag om meer informatie.

  1. Houd de website up-to-date

Na verloop van tijd kan het zijn dat functies op de website niet meer goed werken. Daarnaast is het belangrijk om periodiek nieuwe content te plaatsen. Dit straalt professionaliteit uit en voorkomt problemen. Een update voorkomt namelijk spam en virussen. Daarnaast repareert een update fouten in de software, bevordert het de snelheid van de website en loop je geen nieuwe kansen mis.

Heb je je website laten maken? Vraag dan of ze je kunnen helpen met het up-to-date houden van je website.  

  1. Zorg ook voor een mobiele website

Veel ondernemers maken wel een website, maar vergeten vervolgens dat een mobiele website minstens zo belangrijk is. Google geeft namelijk prioriteit aan mobielvriendelijke websites. Daarnaast straalt een mobiele website, net als een website die up-to-date is, professionaliteit uit.

Tegenwoordig doen we bijna alles met onze telefoon op tablet. Je bereikt klanten dan ook een stuk sneller wanneer je een goedwerkende, mobiele website aanbiedt.  

  1. Maak gebruik van social media

We maken massaal gebruik van social media. Het gebruik van socialmediakanalen is dan ook ontzettend belangrijk voor ondernemers. Bekijk je doelgroep goed en bepaal welk socialmediakanaal het grootste bereik heeft voor jouw onderneming. Maak daarnaast gebruik van verschillende soorten content. Denk hierbij aan tekstuele berichten, video’s op TikTok en foto’s en afbeeldingen op Instagram.

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook:

Related posts
Business & Luxury #MNLK

Praktische tips om je eigen kledinglijn te starten

1 Mins read
Een eigen kledinglijn beginnen is voor veel mensen een droom. Het is echter niet eenvoudig om een eigen merknaam op te zetten….
Business & Luxury #MNLK

Dit zijn de 7 beste podcasts voor ondernemers!

2 Mins read
Je ziet podcasts tegenwoordig overal opduiken. Ze gaan over sport, gaming, het laatste nieuws, maar ook over ondernemen. Wij hebben voor jou…
Business & Luxury #MNLK

Een succesvol bedrijf opzetten waarmee je de wereld kan blijven verkennen? Clark Kegley geeft je tips en uitleg!

1 Mins read
Stel je eens voor dat je een bedrijf hebt waardoor je geheel flexibel en vrij de hele wereld kan blijven verkennen. Klinkt…