The Online Lifestyle Magazine 

Sport & Lifestyle #MNLK

Ben je op zoek naar een goedkope vorm van sport omdat je wilt vermageren?

1 Mins read

Of misschien wil je wel gewoon gezonder leven of misschien wil je je liever kunnen uitleven in een sport. Dan is joggen misschien wel iets voor jou. Je hebt natuurlijk wel je materiaal nodig om te kunnen joggen zoals sportschoenen, maar het is een goedkopere manier van sporten omdat je dit zelfstandig kan doen, je moet hiervoor niet ik een club gaan of lessen nemen.

Hoe motivatie behouden om te blijven joggen?

Helaas durven mensen al eens hun motivatie verliezen tijdens het sporten, misschien wel net omdat er geen sociale controle is omdat je dit alleen kan doen, dat je dit niet in clubverband moet doen. Toch kan je jezelf helpen om toch te proberen gemotiveerd te blijven. Een goede manier hiervoor is jezelf een doel stellen vooraf. Bijvoorbeeld: ik wil tegen die datum 5 km kunnen joggen en ik wil meedoen aan die bepaalde loop. Op deze manier werk je ergens naartoe. Toch is dit niet voldoende natuurlijk.

Je neemt al eens een andere route bijvoorbeeld, of de ene dag is de andere niet. Soms loop je eens sneller, dan weer trager. Maar hoe weet je dan hoeveel je gelopen hebt en hoeveel je verwijderd bent van je doel? Dit kan je bijhouden aan de hand van een afstandsmeter voor joggers. Op deze manier hou je makkelijk bij hoeveel je telkens loopt en zo weet je hoeveel je nog moet lopen om je doelstelling te bereiken.

Je kan natuurlijk ook hiermee je eigen vorderingen bijhouden in je eigen parcours. Dit op zich kan al motiverend werken: weten dat je er bijna bent, dan wil je toch niet opgeven? Zo’n afstandsmeter voor joggers is hier dan ook echt ideaal voor.

Joggen

Wil jij ook zo’n afstandsmeter voor joggers?

Wanneer je nu zelf ook graag zo’n afstandsmeter voor joggers wilt, dan kan je altijd online een kijkje nemen. Er bestaan er in verschillende kleuren, modellen, merken en in verschillende prijsklassen. Kortom, er is vast wel voor iedereen iets geschikt te vinden. Op deze manier ben je goed voorbereid op de eventuele aankoop van de afstandsmeter voor joggers en zo werkt dit ook bij aan je motivatie om toch door te gaan, ook al is het eens wat moeilijker.

Feedback: info@mnlk.nl

Leestip -> 4 tips voor tijdens het hardlopen

Related posts
Sport & Lifestyle #MNLK

4 tips voor tijdens het hardlopen

1 Mins read
Als je aan hardlopen doet, kun je deze gezonde activiteit zo leuk en uitdagend maken als je zelf wil. Hardlopers die al…
Sport & Lifestyle #MNLK

Hoe te trainen voor een marathon als je er nog nooit een hebt gelopen?

2 Mins read
Of je nu net begint met lopen of al enkele jaren loopt, de kans is groot dat je nog nooit de intentie…
Sport & Lifestyle #MNLK

Hoe train je voor een marathon?

1 Mins read
Heb jij het lopen van een marathon op je bucketlist staan? Voor veel hardlopers is het lopen van een marathon een ultieme…