More #MNLK

Ben je op zoek naar een leuke attentie voor je medewerkers?

2 Mins read

Van tijd tot tijd moet je tenslotte laten zien hoe je ze waardeert. Ga er maar vanuit dat ze kicken op een hoog salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Maar af en toe een bruikbaar presentje als blijk van waardering doet misschien nog wel het meeste. Wat dacht je van een bedrukte koffiemok?

Bedrukte koffiebeker als geschenk

Zeker als het gaat om je personeel is een koffiebeker het perfecte geschenk. De kans is groot dat ook in jouw bedrijf of onderneming de meeste personeelsleden als eerste naar de koffieautomaat lopen. Vaak nog voordat ze hun laptop opstarten. Even wakker worden met een bakje koffie. Thuis is er in alle haast soms nog niets van gekomen. Natuurlijk zorg jij dan in ieder geval voor goede koffie, maar drinken ze die nog steeds uit een wegwerpbeker of een allegaartje uit je keukenkasten? Dan wordt het nu de hoogste tijd om elke medewerker een leuke bedrukte koffiebeker te geven. En of die gewaardeerd en gebruikt gaat worden.

Hoe laat je de mokken bedrukken?

Dan nu de vraag voor welke druktechniek je voor koffiebekers bedrukken. De meest voorkomende zijn de volgende:

  • Tampondruk
  • Sublimatiedruk
  • Keramische transfer
  • Lasergraveren
  • Zeefdruk

Welke druk heeft jouw voorkeur?

Tampondruk

Dit is een vrij goedkope optie. Ga er maar vanuit dat de opdruk op een bepaald moment verdwijnt. Het is natuurlijk de vraag of je dit wilt. Als het een keer een kleinigheidje als geschenk is, kun je het natuurlijk overwegen. Bij tampondruk kun je een beker ongeveer 100 keer wassen en dan zal het logo, de spreuk of de afbeelding wel steeds verder verdwijnen.

Sublimatiedruk

Dit is een duurdere druktechniek, maar dan heb je ook wat. Je kunt hierbij kiezen voor ene full colour bedrukking. Welke kleur je ook wilt, het kan allemaal. Dus heb je een speciale afbeelding, bijvoorbeeld zelfs met schaduwen, dan kan dit een perfecte optie zijn.

Keramische transfer

Deze druktechniek zit wat tussen de twee hierboven in. Ook wat de kosten betreft. Met keramische transfer gaat de afbeelding of het logo heel wat langer mee. Over het algemeen zeggen we zo’n 300 wasbeurten.

Lasergraveren

De naam zegt het al, bij deze druktechniek wordt de bedrukking onder de hitte van een lasterstraal op de koffiebekers aangebracht. De uitstraling is meestal vrij luxe, dus kijk maar eens of dat een beetje past bij jullie stijl.

Zeefdruk

En dan als laatste nog de zeefdruk. Bij deze techniek kun je de koffiebekers helemaal rondom laten bedrukken. Ook gaat het logo of de afbeelding vrij lang mee.

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook: Zo creëer je een fijne werkomgeving