The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Ben jij op zoek naar een nieuwe bank?

1 Mins read

Het kan een flinke klus zijn om het perfecte bankstel te vinden. Het is namelijk niet alleen belangrijk dat de bank er goed uitziet, je wilt als consument ook de beste prijs-kwaliteit verhouding. Meestal is zijn banken het middelpunt van de woonkamer en wil je er zo lang mogelijk plezier van hebben. Tijdens je zoektocht naar een nieuwe bank zijn er verschillende vragen die je jezelf kunt stellen. Denk bijvoorbeeld aan wat is het budget dat je hebt? Hoeveel ruimte is er voor een bank? En wat voor stoffen vind je mooi? Genoeg voer om over na te denken! In deze blog bespreken we vast wat tips om jouw zoektocht een beetje makkelijker te maken!

Fabrieksverkoop

Als je je nieuwe bank shopt via fabrieksverkoop dan weet je zeker dat je de bank tegen de scherpste prijs aanschaft. De bank wordt dan namelijk rechtstreeks uit de fabriek geleverd en je betaald dus geen extra kosten voor bijvoorbeeld extra opslag. Als je wil shoppen via fabrieksverkoop reden wij je aan om eens te kijken naar de banken van UrbanSofa. Soms heb je twee bijna identieke banken die toch veel verschillen in prijs. Dit komt dan meestal door de kwaliteit van de bank. UrbanSofa is een partij die juist niet bezuinigd op kwaliteit maar op tussenschakels zoals een importeur, distributeur en groothandel. Al deze tussenschakels zorgen normaal gesproken voor extra kosten. Bij fabrieksverkoop sla je deze schakels allemaal over. Zo weet je zeker dat je een bank koopt die jaren meegaat en dat ook nog eens voor een scherpe prijs.

Hoe het werkt

Je kunt verschillende banken van Urbansofa via de website bekijken, maar je hebt ook de optie om langs te gaan bij één van de vele verkooppunten. Voor jou als consument verandert er niet zoveel als je via fabrieksverkoop winkelt. Je kunt namelijk voor bijvoorbeeld garantie gewoon terecht bij de meubelwinkel waar jij je bank hebt uitgekozen. Als consument merk je wel dat de prijzen aanzienlijk lager zijn en de levertijden een stuk korter.

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook: Van plan om een leren bank te verven?

Related posts
More #MNLK

Van plan om een leren bank te verven?

2 Mins read
Leer is een prachtig materiaal dat al jaren als bedekking wordt gebruikt voor banken en stoelen. Leer zit lekker, gaat lang mee…