The Online Lifestyle Magazine 

Sport & Lifestyle #MNLK

Bereken je caloriebehoefte met de handige tool van Clean Nutrition (de site van Joel Beukers!)

2 Mins read

Iedereen denkt te weten wat ie moet doen als ie spieren wil kweken, af wil vallen of op gewicht wil blijven, maar meestal is het nattevingerwerk. We eten maar wat, we doen maar wat. Dat resulteert vaak in teleurstelling, want de kilo’s vliegen er niet af en de spieren groeien niet zo snel als we hadden gehoopt. Hoeveel moet je dan wél (of juist niet) eten? Voor elk gewenst resultaat heeft de handige ‘Bereken je caloriebehoefte’-tool van Clean Nutrition het antwoord!

Caloriebehoefte berekenen met deze handige tool:

Van niemand minder dan Joel Beukers!
Mocht je inmiddels niet bekend zijn met het fenomeen Joel Beukers, dan heb je waarschijnlijk onder een steen geleefd. De afgetrainde schreeuwlelijk is het klassieke voorbeeld van self made succes. Hij heeft van zijn hobby (trainen in de sportschool) een business (supplementenverkoop + social media) weten te maken.

De goedlachse Joel startte het bedrijf Clean Nutrition om supplementen te verkopen waar geen rotzooi in zit. Dat legde hem geen windeieren; de college drop-out heeft inmiddels een omzet om van jaloers te worden en een wagenpark waar je U tegen zegt. Hij heeft onder andere een gouden Lamborghini en een gouden Rolls Royce in de garage staan. Op social media (Instagram & Facebook) heeft hij inmiddels al meer dan 280.000 volgers, waarvan hij ongetwijfeld heel wat potjes pre-workout aan heeft verkocht.

Zelf weet hij als geen ander – door meerdere malen te experimenteren met diëten en trainingsmethoden – wat je wél en niet hoort te doen om je pens te verruilen voor een six-pack. Het bewijs zegt genoeg.

Joel denkt slim met zijn klanten mee en bedacht zich de handige ‘Bereken je caloriebehoefte’-tool. Door simpelweg wat statistieken in te voeren krijg je direct te weten wat je aan calorieën écht naar binnen hoort te werken.


Jouw dagelijkse caloriebehoefte berekenen is van groot belang. Hoe vaak je ook traint, als je teveel eet zal je niet afvallen en als je te weinig eet zal je niet aankomen. Voeding is daarom het belangrijkste ingrediënt om af te vallen of juist om aan te komen. Maar hoeveel calorieën mag jij per dag eten voor vetverlies of spieropbouw? En wat is voor jou de juiste verhouding van de macro nutriënten: eiwitten, vetten en koolhydraten? Bereken met onze formule jouw dagelijkse caloriebehoefte per trainingsdoel met invulling van je eiwitten, vetten en koolhydraten.


En dan nu je caloriebehoefte bereken-tool


Extra: “Gestopt met studie” “Succesvol zijn” BEUKERS VERHAAL TOT HET GOUD!”

Related posts
Drinks & Food #MNLK

Zo twijfel je nooit meer over wat je moet eten!

2 Mins read
Je kent vast en zeker die momenten dat je jezelf afvraagt: wat zullen we eten? Maar wees gerust, je bent zeker niet…
Drinks & Food #MNLK

5 tips om snel van je buikje af te komen

2 Mins read
Je bent al een tijdje goed bezig. Je sport een paar keer in de week en je let op je voeding. Langzamerhand…
Sport & Lifestyle #MNLK

Hoe val je af en bouw je spiermassa op?

2 Mins read
Een groot deel van de bevolking is te zwaar en lijdt aan obesitas. Dit wordt voor het overgrote deel veroorzaakt door verkeerd…