Your daily dose of inspiration and motivation

More #MNLK

Bescherm je iPhone 11 met een stijlvol hoesje

2 Minuten leestijd

De iPhone is al jarenlang een van de populairste telefoons ter wereld en steeds wanneer er een nieuw model verschijnt loopt het storm. Het is natuurlijk super tof om de nieuwste iPhone in je zak te hebben. Op dit moment is dat de iPhone 11, hoewel de iPhone 12 ook al weer redelijk snel op de markt zal komen. Hoe dan ook, als je een iPhone 11 hebt is het natuurlijk nogal vervelend als deze krassen of een gebroken scherm oploopt. Met een van deze toffe iPhone 11 hoesjes kun je dit voorkomen!

iPhone 11

Apple wist met de iPhone 11 serie wederom te imponeren. De serie bestaat uit de iPhone 11, de iPhone 11 pro en de iPhone 11 Pro Max. Alle modellen hebben een 12 megapixel camera met ultragroothoeklens en een super dik LCD-beeldscherm. Netflix kijken op je telefoon was nog nooit zo chill. Een van de andere opvallende functies is natuurlijk Face ID. De iPhone 11 heeft namelijk geen home-button en wordt dus ontgrendelt door Face ID. En voor de mensen onder ons die veel op hun telefoon zitten en weinig thuis zijn is er een snellader verkrijgbaar, waarmee je de iPhone in een half uurtje voor de helft kunt opladen.

Officiële iPhone hoesjes

Uiteraard kun je bij Apple, de fabrikant van de iPhone, ook een beschermend hoesje kopen. Je hebt deze in vele verschillende kleuren en uitvoeringen. Zo heb je transparante hoesjes, hoesjes met een dikkere bescherming voor de batterij en hoesjes met afbeeldingen of patronen erop. Het grote voordeel is natuurlijk dat je in dit geval een échte iPhone hoes hebt, met in veel gevallen ook nog het Apple logo erop. Voor een Apple addict natuurlijk niet geheel onbelangrijk. Uiteraard betaal je hier wel flink wat geld voor, dus als het Apple logo je niet zoveel interesseert kun je beter even verder kijken.

Andere iPhone hoesjes op internet

Als je op Google een iPhone 11 hoesje intikt krijg je gigantisch veel websites die allerlei hoesjes aanbieden. En ook hier kun je kiezen tussen bijvoorbeeld transparante hoesjes, hoesjes in allerlei kleuren en hoesjes met afbeeldingen. Uiteraard ontbreekt hier wel het Apple logo. Het grootste voordeel van de hoesjes van andere fabrikanten? Het scheelt je een aantal tientjes. Dat is voor ons als Nederlanders natuurlijk wel zo lekker. Net zoals dat het drie keer niks is om met een iPhone met gebroken scherm rond te moeten lopen. Dus als je een hoesje er niet mooi uit vindt zien, bedenk dan eens hoe een iPhone 11 met gebarsten scherm of een hoop krasjes eruitziet. Wij zouden dan ook zeggen; koop een bescherming voor je telefoon met één van de smartphone hoesjes.

Leestip -> Verschil tussen een Chromebook en een laptop