Relax & Travel #MNLK

De beste films van Brad Pitt volgens onze redactie

2 Mins read

Brad Pitt is een acteur die inmiddels in al vele films heeft gespeeld. Daarnaast is de acteur een lange tijd getrouwd geweest met de prachtige Angelina Jolie, heeft hij vele prijzen gewonnen en in bijna 90 titels gespeeld. Ook heeft hij verschillende rollen gehad, namelijk een geheim agent (in Mr. and Mrs. Smith), een stuntman (in Once Upon a Time in Hollywood) én een Griekse god (in Troy). In dit artikel worden er een aantal films van Brad Pitt besproken die een grote impact hebben gehad in de filmwereld.

Dit zijn enkele van de beste films met Brad Pitt volgens MNLK

Once Upon a Time in Hollywood

Laten we maar gelijk met de deur in huis vallen: Once Upon a Time in Hollywood. Deze film, geregisseerd door Tarantino, is een actiethriller waar Pitt het personage Cliff Booth speelt. In de film speelt hij een stuntdubbel van Rick Dalton, gespeeld door Leonardo DiCaprio en weet zeker aan de hij de hoge verwachtingen voor de film te voldoen.

YouTube video

Fight Club

Een andere zeer goede film van Brad Pitt is Fight Club. In deze thriller, geregisseerd door David Fincher, is Edward Norton een kantoormedewerker die niet zo tevreden is over het leven dat hij leidt. Het personage maakt kennis met de zeepverkoper Tyler Dyrden, gespeeld door Brad Pitt, gedurende een vlucht. Ze besluiten uiteindelijk samen een ondergrondse vechtclub op te zetten. De film is zeker een mindbender, waardoor je aan de buis gekluisterd zit.

YouTube video

Snatch

Eén van de beste rollen die Brad Pitt heeft gehad, had hij in de film Snatch. Het is een Britse gangsterfilm waarin juwelenhandelaren, Russissche gangsters, louche bokspromoters en agressieve bookies voorkomen. Allemaal zijn ze gefocust op één ding: een zeer waardevolle, gestolen diamant. In de film speelt Brad Pitt een Ierse bokser, waardoor met een onverstaanbaar accent spreekt. Kortom is de film een grote puinhoop vol met actie.

YouTube video

Ocean’s Eleven en meer

Natuurlijk zijn er nog vele andere films waar Brad Pitt een rol in heeft gespeeld. Andere zeer goede films zijn 12 Monkeys, Ocean’s Eleven, Moneyball, Inglorious Basterds, The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford, Burn After Reading en nog veel meer. Al met al is Brad Pitt een acteur die niet meer weg is te slaan van onze beeldschermen.

YouTube video


YouTube video

Feedback -> info@mnlk.nl

Related posts
Relax & Travel #MNLK

De spannendste series die je waarschijnlijk nog niet kent

2 Mins read
Houd jij van griezelen en heb jij stalen zenuwen? Lees dan vooral verder! Voor sommige mensen is er niets fijner dan om…
Relax & Travel #MNLK

Acht goede films van Nicolas Cage volgens MNLK

1 Mins read
Acteur Nicolas Cage, geboren Coppola, is de neef van de beroemde regisseur Francis Ford Coppola. Hij wilde niet profiteren van zijn bekende…
Relax & Travel #MNLK

De 10 beste films van Jack Nicholson volgens onze redactie

2 Mins read
Hij is de definitie van een levende legende. Hij is in talloze films verschenen en heeft gezorgd voor een schat aan naamsbekendheid…