The Online Lifestyle Magazine For Him

More #MNLK

Betonlook badkamertegels zorgen voor een unieke badkameruitstraling!

2 Mins read

Beton is een van de meest trendy materialen als het gaat om interieuroplossingen voor vloeren en wanden. Beton kan gemakkelijk worden aangepast aan een breed scala aan inrichtingsstijlen, is zowel resistent als compact en heeft een eenvoudige, no-nonsense aantrekkingskracht. Subtiel en elegant, dit materiaal kan badkamerssettings creëren waar stijl gegarandeerd is – maar hoe kunnen ook optimale functie en technische prestaties worden gegarandeerd? Dit is waar porselein steengoed van pas komt: populair bij zowel particuliere als professionele klanten vanwege de vele voordelen die het biedt, en in staat om oppervlakken in betonstijl te creëren die er precies zo uitzien als het echte werk.

Betonlook badkamertegels

Betonlook goedkope badkamertegels voor de badkamer, die een prachtige allure kunnen creëren dankzij de subtiele, verfijnde kleurvariaties die over het oppervlak vegen, in een perfecte imitatie van de strepen die aanwezig zijn in het materiaal waarop ze zijn geïnspireerd. Wanneer het, zoals in dit geval, in harmonie met de rest van het meubilair en de materialen wordt gelegd, kan het betoneffect een uitstekende oplossing zijn om een ​​moderne uitstraling aan de omgeving te geven, met een eigentijdse smaak die een frisse wind en elegantie brengt.

Op de vloer

Welke stijl je ook kiest voor de badkamer – industrieel, shabby-chic of een frisse kijk op Scandinavische stijl – het betoneffect op de vloer is een aangeboren verfijnde oplossing die er elke keer weer geweldig uitziet. Versterkt door de technische eigenschappen van steengoed, ideaal voor plaatsing in vochtige omgevingen zoals de doucheruimte, vormt het betoneffect een perfecte balans tussen praktische aantrekkingskracht en smaakvolle stijl, voor een prachtig geslaagde afwerking.

Kleurcombinaties

Vaak gezien als koud en aseptisch, is het betoneffect eigenlijk een ideaal decorelement om een ​​sterk, opvallend vleugje karakter en persoonlijkheid te geven. Neem bijvoorbeeld de meest klassieke intense grijstinten, ideaal voor het maken van interessante kleurencombinaties, met tinten die levendig en toch prettig voor het oog zijn.

Of je nu gaat voor weelderig, weelderig rood, smaragdgroen of een bleke mosterdtint, onze tip is om de compacte aantrekkingskracht van dit materiaal te combineren met een intense, gedurfde kleur, voor een gegarandeerd resultaat.

Hoe het in een kleine badkamer te gebruiken

Indien intelligent gekozen, kan steengoed met betoneffect kleine badkamers groter doen lijken, op voorwaarde dat je een formaat kiest zoals de vierkante tegels van 60×60, die kunnen worden gebruikt om doorlopende oppervlakken te creëren zonder voegen of met zeer fijne voegen. Goedkope badkamertegels van dit formaat, in zachte, uniforme tinten zoals die van steengoed met betoneffect, kunnen de indruk wekken van een groter volume, waardoor de setting visueel wordt vergroot.

Leestip -> De 3 meest bijzondere badkamers van hotels en resortsMaak kennis met Giraffe Manor

Related posts
Business & Luxury #MNLK

De 3 meest bijzondere badkamers van hotels en resorts

1 Mins read
Kleine details als badjassen, shampoos, heerlijke zachte handdoeken en vloerverwarming geven je het klein beetje extra wat je soms even nodig hebt….