The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Bezoek de kabouters, trollen en exotische dieren in Kabouterland!

2 Mins read

Ga je mee op avontuur door de trollengrot, langs exotische dieren, naar de raadselachtige kasteelruïne? En dat allemaal terwijl je stiekem de kabouters van heel dichtbij kunt bespieden vanuit een konijnenhol? Het kan allemaal bij Kabouterpark Speeltuinen en ZOO! Dit kleine pretpark in het Drentse Exloo staat garant voor een heerlijk dagje weg met kleine kinderen, die zich hier laten verwonderen door alles wat er te ontdekken valt in het pretpark. Pretpark Kabouterland is groots opgezet met veel verschillende speelplekken en tal van picknicktafels of andere knusse hoekjes om bij te komen en te genieten van een hapje en drankje. In dit leuke pretpark is zoveel te doen dat je je hier met gemak een hele dag kunt vermaken!

Wat maakt Kabouterland zo leuk?

In dit gezellige park kun je een spannende tocht maken door de donkere trollengrot, of bezoek het mysterieuze onderaardse dorp van de kabouters. Maar ook zijn er veel speelplekken waar de kinderen heerlijk kunnen klimmen, klauteren, ravotten en fietsen. En zelfs als het regent kan er nog lekker gespeeld worden bij Kabouterland, aangezien er een overdekte speeltuin is. En alsof dat nog niet voor genoeg vermaak zorgt, is er ook een leuke variatie aan kleine exotische dieren te bewonderen. Denk aan verschillende soorten kleine aapjes, otters, wallabies, mangoesten, stokstaartjes, eekhoorns en nog veel meer. Voor je het weet is tijd om wat lekkers te eten en drinken. In het restaurant de Kabouterie of op een van de terrassen kun je rustig bijkomen van alle avonturen en genieten van wat lekkers, zoals poffertjes of een tosti.

Bezoek Kabouterland Speeltuinen en ZOO met korting

Ben jij klaar voor volop speeltuinplezier bij pretpark Kabouterland? Plan dan snel je bezoek aan dit leuke pretpark voor groot en klein, en geniet van een goedkoop dagje uit naar Kabouterland. Per persoon betaal je maar € 8,50 en kinderen tot 2 jaar mogen gratis naar binnen, evenals rolstoelgebruikers. Dat zijn nog eens lage prijzen voor een gezellig uitje in Exloo!

Met korting naar Kabouterland Speeltuinen en ZOO

Vergeet vooral ook niet om voorafgaand aan je bezoek online te kijken naar aanbiedingen of kortingsacties voor Kabouterland. Er zijn regelmatig interessante acties te vinden, waardoor je uitje naar Kabouterland nog goedkoper wordt. Zo ben jij er zeker van dat je nooit teveel betaalt!

Kabouterpark openingstijden en adres

Pretpark Kabouterpark Speeltuinen en ZOO heeft wisselende openingstijden, afhankelijk van de maand. Kijk daarom voor je bezoek goed wanneer je het pretpark bezoekt. Het pretpark is overigens gesloten in de winter, van november tot en met maart, ook in de kerst- en voorjaarsvakantie.

  • April: woensdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur.
  • Mei, juni: dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur.
  • Juli, augustus: dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur.
  • September: dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur.
  • Oktober: woensdag, zaterdag, zondag van 10:00 tot 17:00 uur.

Adres:

Pretpark Kabouterland Speeltuinen en ZOO
Zuiderhoofdstraat 11
7875 BW Exloo

Pretpark Kabouterland is gelegen in Exloo, iets ten noorden van Emmen. Het park is goed bereikbaar per auto, met de A28 en A37 in de buurt. Ook met het openbaar vervoer kun je Kabouterland prima bezoeken. Vanaf Groningen of Emmen neem je eenvoudig buslijn 59 naar Exloo en voor je het weet sta je tussen de kabouters.

Parkeren:

De auto kan geparkeerd worden bij het park, waar parkeren ook nog eens gratis is. Bezoek snel Kabouterland Speeltuinen en ZOO voor een heerlijke dag tussen de trollen, kabouters en dieren!

Voor actuele informatie, zoals openingstijden, toegangsprijzen e.a. verwijzen wij je naar de website van Kabouterland zelf.

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook: Informatiecentrum De Noordwester, een gezellig dagje uit met de familie of voor een leuk bedrijfsuitje met collega’s